featured

Bu altcoin son hız düşmeye devam ediyor! Kısa vadede toparlanabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında düşüşler devam ederken altcoin Litecoin de hız kesmeden değer kaybediyor. LTC fiyatı son 24 saatte yüzde 15 gibi büyük bir düşüş yaşadı. 130 dolarlık kritik direnç noktası dün yukarı yönlü momentumu reddetmişti. Eğer düşüş hareketi devam ederse LTC 70 dolara kadar düşebilir.

1 günlük grafikte Litecoin fiyatının son 24 saat içinde yüzde 15’ten fazla değer kaybettiği görülüyor. Altcoin’in baskın kontrolünde satıcıların olduğu net bir şekilde söylenebilir.

Litecoin dün 130 dolarlık kritik direnci kırmaya çalıştı. Ancak satışları harekete geçiren reddedilmeyle karşılaştı. 1 günlük fiyat hareketi boyunca, alıcılar fiyatı Tenkan ve Kijun-Sen seviyelerinin üzerinde kapatmayı hedefleyerek piyasanın kontrolünü ele geçirmeye çalıştılar. Ancak LTC sonuçta satışlarla karşı karşıya kaldığı için bunu başaramadılar.

Daha geniş olarak bakıldığında, yeni yıl gününde aylık en yüksek 153,45 dolara ulaşıldığından beri fiyat bir düşüşle karşı karşıya. LTC şu anda kritik 9 ve 21 günlük hareketli ortalamaların altında işlem görüyor. Ayrıca onu 70 dolara kadar geriletecek bir düşüşle karşı karşıya.

Piyasa lideri olan Bitcoin yüzde 10 oranında bir düşüş yaşayarak 35,000 dolara gerilediği için altcoin’lerde de büyük düşüşlere neden oldu. En gözde altcoin olan Ethereum da yüzde 15’in üzerinde düşüş yaşayarak 2,400 dolara geriledi. Cardano yüzde 16 düşerek 1 dolara, Solana yüzde 20 düşerek 98,84 dolara ve Ripple yüzde 15 düşerek 0,58 dolara geriledi.

24 saatlik grafik analizi: LTC 70 dolara doğru düşüşe devam ediyor

Litecoin 24 saatlik grafiğinde fiyatın 99,76 dolara kadar düşebileceğini net olarak gösteriyor. Kripto para piyasası genel olarak düşüşte olduğu için altcoin LTC, daha fazla kaybı önlemek için büyük bir testle karşı karşıya.

altcoin LTC kapak

Fiyat, 128,2 dolardaki EMA’dan oldukça uzakta işlem görüyor. Bollinger bantları eğrilerinin yarı çizginin altında bulunuyor. Bu da bir yükseliş hareketinin mevcut trend dolayısıyla oldukça uzakta olduğunu gösteriyor. Göreceli güç endeksi (RSI) 28,66 değerini gösteriyor. Ayrıca gün içinde yüzde 87 artan işlem hacmi ile satışların kapsamını göstermek için çok düşük piyasa değerlerine işaret ediyor.

LTC 4 saatlik grafik analizi: Düşük RSI, daha fazla düşüşe işaret ediyor

Altcoin LTC için 4 saatlik grafik analizi de düşüşe işaret ediyor. 21,71 RSI değerinin de önerdiği gibi, fiyatın önümüzdeki kısa vadeli süreçte daha da düşmesi bekleniyor.

Fiyat şu anda 104,09 dolar seviyesinde bulunuyor. Yaklaşan kısa vadeli zamanda ufukta potansiyel satışlar görülüyor. Fiyatın 96,51 dolardaki yeni bulunan dirence doğru yani 100 dolar seviyesinin altına düşmesi bekleniyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin