Çok yakında roketlemesi beklenen 2 GameFi tokeni
Çok yakında roketlemesi beklenen 2 GameFi tokeni

Çok yakında roketlemesi beklenen 2 GameFi tokeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – GameFi, kripto para piyasasında özellikle oyun odaklı kullanıcıları heyecanlandıran bir alt sektör olmayı başardı. Bu alanda uzmanlara göre son günlerde iki kripto para öne çıkıyor.

  1. Axie Infinity (AXS)
  2. Sandbox (SAND)

Axie Infinity, kullanıcıların evcil hayvanlar gibi davranan veya savaşmayı seçebilecekleri Axies olarak bilinen animasyonlu karakterleri eğitebildikleri, bir oyna-kazan platformdur. AXS ise  Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş, ERC-20 tabanlı, oyunun  yerel kripto para birimi tokenidir.

Sandbox ise oyunculara sanal deneyimler oynama, oluşturma, sahip olma ve hatta bunlardan para kazanma fırsatının verildiği sanal bir Metaverse’dir. SAND, sanal dünyadaki işlemleri kolaylaştırmanın bir aracı olarak kullanılan yerel kripto para birimi tokenidir.

Axie Infinity (AXS) alınır mı?

22 Ocak 2022’de Axie Infinity (AXS) 50,15 dolar değerinde.

Axie Infinity’nin (AXS) tüm zamanların en yüksek değeri, 6 Kasım 2021’de 164,90 dolar ile görüldü. ATH’sindeyken token, değer olarak 114,75 dolar veya %228 daha yüksekti.

Tokenin 1 Aralık’taki performansı açısından, token, ayın en yüksek değeri olan 142,15 dolar fiyatına sahipti.

En düşük değer noktasında token 20 Aralık’ta 90,18 dolardı Bu, tokenin değerinin 51,97 dolar veya %36 oranında azaldığı anlamına geliyor.

Bunu akılda tutarak, 50,15 dolardan AXS, Şubat 2022’nin sonunda 70 dolara ulaşabileceği düşünüldüğü için sağlam bir satın alma fırsatı sunuyor.

The Sandbox (SAND) alınır mı?

22 Ocak 2022’de The Sandbox (SAND) 2,93 dolar değerindeydi.

Sandbox’ın (SAND) tüm zamanların en yüksek değeri, 25 Kasım 2021’de görülen 8,40 dolardı. Bu, tokenin değerinin 5,47 dolar daha yüksek olduğu anlamına geliyor.

En düşük değer noktası, 4,45 dolara düştüğü 15 Aralık’taydı.

Bunu akılda tutarak, 2,93 dolardan SAND, tokenin Şubat 2022’nin sonuna kadar uzmanlara göre 4 dolara ulaşma potansiyeline sahip olduğundan sağlam bir satın alma şansı sunuyor olabilir.

Ancak bunlar yalnızca varsayımdan ibaret, bunu lütfen unutmayın. Kendi stratejinizi oluşturup arkasında durmanızı öneririz. Yatırım tavsiyesi almayın.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin