featured

BRD token, Coinbase’in satın almasıyla uçtu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika’nın en büyük borsası Coinbase genişliyor, borsanın Bread cüzdanını satın almasıyla BRD token %900 yükseldi.

Coinbase, web 3.0’ın benimsenmesini hızlandırmaya yardımcı olmak ve  “kendi kendini saklama konusundaki derin uzmanlığı” için BRD cüzdanını satın aldı. Satın alma sonrası cüzdanın yerel parası BRD token, hacmini yüzde 43.000’in üzerine çıkararak birkaç saat içinde yüzde 900’ün üzerinde artış kaydetti.

BRD Cüzdanı kademeli olarak Coinbase Cüzdanına entegre edilecek, ancak şimdilik kullanıcılar herhangi bir değişiklikten etkilenmeyecek. Satın almayı duyuran Coinbase Wallet şunları söyledi:

“”BRD ekibi, kripto cüzdanları için kendini koruma konusunda derin bir uzmanlık getirecek ve bu da ve bu da Cüzdan’ın daha fazla insanın merkezi olmayan kripto dünyasına güvenli bir şekilde erişmesine yardımcı olacak.”

Coinbase sözcüsü, borsanın bir entegrasyon planı üzerinde çalıştığını ve şimdilik BRD’nin bağımsız çalışmasına izin verileceğini söyledi. Sözcü ayrıca ekledi:

“BRD ve Cüzdan ekiplerinin nasıl birleşeceği konusunda önümüzdeki aylarda daha fazla bilgi paylaşacağız.”

BRD tokenı %900 arttı

2014 yılında lanse edilen BRD cüzdanı, kullanıcılarının fonlarını kontrol etmelerine ve güvenliği artırmaya odaklandı. O zamanlar, Bitcoin depolaması için mobil kullanıcıları hedefleyen az sayıda oyuncu vardı. Lansman sırasında yalnızca Bitcoin’i destekledi, ancak o zamandan beri diğer birkaç altcoin’e genişledi.

Buna ek olarak, BRD artık kullanıcılarının kripto para birimleri satın almasına, satmasına ve takas etmesine izin veriyor. Apple Pay ve kredi kartı sağlayıcılarıyla, kullanıcılarının kolayca birkaç token satın almalarını sağlayan ortaklıklar kurdu.

BRD, kendi kendini saklayan bir cüzdandır, yani kullanıcılar kripto para birimlerini cihazlarında saklar. Bu, saklama cüzdanları için katı düzenleyici engellerini atlamasına izin verdi. Sonuç olarak, Latin Amerika ve Hindistan’da oldukça popüler hale geldi.

Şu anda BRD, on milyon kullanıcıya sahip olduğunu iddia ediyor. Geçen yıl Haziran ayında 500.000 kullanıcıya ulaşan bir girişim için etkileyici bir başarı. O zamandan beri kurucuları, her iki ayda bir milyon yeni kullanıcı eklediğini iddia ediyor.

BRD, SBI Crypto Investments ve East Ventures tarafından yönetilen finansmanda oldukça fazla para topladı. Son finansman turu geçen yıl Ekim ayındaydı ve BRD toplamda 55 milyon dolar topladı.

Satın almayla birlikte, BRD token için çok fazla çekiş yaşandı ve değerinde parabolik bir artış oldu. BREAD tokeni olarak bilinen BRD token, aylardır sorunsuz bir şekilde 0.1-0.2 dolar civarında işlem görüyor.

Bununla birlikte, satın almanın ardından BRD token birkaç saat içinde yüzde 924 artarak 0,16 dolardan 1,65 dolara yükseldi. O zamandan beri momentumu yavaşladı ve bir gün öncesine göre hala yüzde 598 daha yüksek 1,15 dolardan işlem görüyor.

BRD token

Ticaret hacmi, yeni keşfedilen şöhretinin bir kanıtıdı niteliğinde. Daha dün, BRD’nin hacmi ortalama 300.000 dolardı. Bugün, yüzde 43.000’den fazla artışla 500 milyon doların üzerine çıktı.

cryptonewsflash


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin