featured

Bu coin kritik desteğinden sıçrarsa bomba yükselişe hazır olun!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son dönemlerde kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Decentraland fiyatı 3,16 dolardaki destek seviyesi civarında geziniyor. Böylece altcoin, bu seviyeye üçüncü kez ulaşmış oldu. Bu noktadan yaşanacak bir sıçrama, MANA için %22 oranında bir ralli ile fiyatı 3,96 dolar seviyesine yükseltebilir. Ancak, 3,16 dolardaki destek seviyesi kırılırsa, yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

Merkezi olmayan coin, fiyatını bir kırılma noktasına ulaştırdı. Bu da büyük olasılıkla yüksek oranda bir yükselişe işaret edecek. Ancak bu ihtimal, MANA’nın etrafında gezindiği destek seviyesinden nasıl sıçrama yapacağına bağlı.

Decentraland fiyatı harekete hazır görünüyor

Decentraland fiyatı yaklaşık bir haftadır 3.16 dolar destek seviyesi civarında geziniyor. Şimdiye kadar, MANA bu destek seviyesine üç kez dokunarak üçlü dip durumunu oluşturdu. Konsolidasyonla birleşen bu dip dönüş şekli, Decentraland fiyatının patlayıcı bir hareket için hazır olduğunu gösteriyor.

3,43 dolar seviyesindeki direnç noktası Decentraland fiyatının yukarı doğru olan yolculuğunda karşılaşacağı ilk engel. Bu ablukanın kaldırılması, alıcıların gaza basmasına ve Decentraland’ı 3,65 dolara kadar çıkarmasına izin verecek.

mana coin grafik

Eğer bu coin 3,65 dolar seviyesini geçmeyi başarır ve aynı zamanda satın alma baskısı devam ederse, MANA muhtemelen 4 dolarlık psikolojik seviyeye doğru yükselişe geçebilir.

Yatırımcılar için bu mevcut seviyeler kâr elde edebilmek için iyi bir fırsat oluşturuyor olabilir.

Öte yandan, Decentraland fiyatı 3,16 dolar destek seviyesini aşamayabilir. Eğer satış baskısı artarsa, MANA’yı 3,16 doların altında dört saatlik bir mum çubuğu oluşturmaya zorlamak daha düşük bir dip yaratacaktır.

Bu engelin kırılması durumunda üçlü dipteki yükseliş görünümü geçersiz kılınacak ve muhtemelen %4 oranında bir düşüşü tetikleyerek coin’in 3,01 dolar seviyelerine gerilemesine sebep olacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin