Chiliz (CHZ) taraftar tokeninin yükselişi devam ediyor! İşte detaylar
Chiliz (CHZ) taraftar tokeninin yükselişi devam ediyor! İşte detaylar

Chiliz (CHZ) taraftar tokeninin yükselişi devam ediyor! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chiliz (CHZ) yeni bir düzenleyici onay almasının ardından fiyat yükselişe geçti. Taraftar token platformu Socios.com Perşembe günü yaptığı açıklamada, sanal para birimleri ve dijital cüzdanların hizmet sağlayıcısı olarak İtalya’da düzenleyici onay aldığını söyledi. Firma, kilit pazardaki hayran katılımını ve ödül platformunu daha da artırmasını sağlayacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasından önce yaşanan bu hamle taraftarlar ve firma için önemli bir gelişmeye işaret ediyor. Bu haberin ardından Chiliz (CHZ) fiyatı, Socios.com’daki önemli gelişmeler arasında yükselmeye devam ediyor. CHZ fiyatı bir haftada yaklaşık %50 ve bir ayda %120 arttı.

Socios.com, İtalya’da düzenleyici lisans aldı

Taraftar token platformu Socios.com, 18 Ağustos tarihinde yaptığı resmi duyuruda, İtalya’nın mali düzenleyicisi Organismo Agenti e Mediatori’den düzenleyici onay aldığını açıkladı. Lisans, Socios.com’un taraftar etkileşimi ve ödül platformu için sanal para birimleri ve dijital cüzdanlar sağlamasını sağlıyor.

Düzenleyici onay, Socios.com’un bölgedeki taraftar katılım platformunu ve taraftar tokenlerini daha da güçlendirmesine olanak tanıyacak. Aslında, Socios.com, İtalya’nın milli futbol takımının resmi taraftar etkileşimi ve ödül ortağı olarak yer alıyor. Bu gelişme aynı zamanda İtalya milli futbol takımı için $ITA taraftar tokeninin lansmanını da destekleyecek.

Aslında İtalya, ülkede zaten güçlü bir varlığa sahip olduğu için taraftar token platformu için de önemli bir Pazar görevi görüyor. AC Milan, Inter Milan, Napoli, AS Roma, Juventus ve Serie A futbol ligi gibi önde gelen futbol kulüpleri Socios.com’un ortakları. Organismo Agenti e Mediatori’nin (OAM) lisansı, taraftar katılım platformunda ve taraftar tokenlerinin tüketici güveni, kritik tüketici korumaları ve paydaş ilişkileri kuracak. Socios.com’un CEO’su Alexandre Dreyfus, onayın bölgede tüketicinin korunması ve taraftar etkileşimi oluşturmak için kritik olduğuna inanıyor.

“Bölgede kalıcı bir büyüme oluşturmaya kararlıyız ve İtalyan müşterilerimize meşruiyet ve güveni garanti etmek için düzenleyicilerle çalışmaya devam edeceğiz.”

Chiliz (CHZ) fiyatı son gelişmelerin ortasında yükseldi

Socios.com’un dijital para birimi Chiliz, son gelişmeler arasında yükselmeye devam ediyor. Socios.com’un futbolda 100’den fazla ortağı ve 160’tan fazla ülkeden 1,5 milyondan fazla taraftarı bulunuyor.

Chiliz (CHZ) fiyatı bir haftada yaklaşık %50 ve bir ayda %120 arttı. Şu anda fiyat, UEFA Şampiyonlar Ligi ortasında 0,40 doların üzerine çıkma beklentileriyle 0,21 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin