Charles Hoskinson'dan, SEC-Ripple davasına dair önemli açıklamalar: 15 Aralık'ta sonuçlanabilir
Charles Hoskinson'dan, SEC-Ripple davasına dair önemli açıklamalar: 15 Aralık'ta sonuçlanabilir

Charles Hoskinson’dan, SEC-Ripple davasına dair önemli açıklamalar: 15 Aralık’ta sonuçlanabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano kurucu ortağı Charles Hoskinson’a göre, SEC ile Ripple arasındaki hukuk savaşı yakın gelecekte bir sonuca varabilir.

Cardano üreticisi Input Output’un CEO’su Charles Hoskinson, YouTube’da yakın zamanda gerçekleştirilen bir “bana her şeyi sor” oturumunda, SEC ile Ripple arasında iki yıldır devam eden hukuk savaşının 15 Aralık’ta bitebileceğine dair ‘söylentiler’ duyduğunu belirtti.

Hoskinson, yakından izlenen yasal davanın sonucunun sektör için “felaket” etkileri olabileceğini iddia ediyor.

2 Aralık’ta Ripple, SEC’in sanıkların özet karar talebine yaptığı itiraza düzeltilmiş yanıtını sundu. Bu, yüksek profilli davadaki son sunumuydu. Davacı ayrıca mahkemeden cevabında Ripple aleyhine karar vermesini istedi.

Ripple, SEC davasını kazanacak mı?

Daha önce bildirildiği üzere, blockchain şirketi Chia Network’ün işletme müdürü Gene Hoffman, geçtiğimiz günlerde, müthiş düzenleyici on yıllardır bir Bölüm 5 davasını kaybetmediği için yargıcın SEC lehine karar vereceğini tahmin etti. Hoffman ayrıca blockchain girişimi LBRY’nin de yakın zamanda SEC’e karşı benzer bir davayı kaybettiğini hatırlattı.

Eski Ripple CEO’su Brad Garlinghouse’un davanın 2023’ün ilk yarısında çözüleceğini öngördüğü göz önüne alındığında, Hoskinson’ın davayla ilgili son açıklaması şüpheyle karşılanmalıdır.

Kripto para sektörü için büyük etkileri olması beklenen yasal savaş, Aralık 2020’de başladı. SEC davası, birçok ABD borsasının ticareti askıya almak için acele etmesiyle XRP kripto para biriminin fiyatına büyük bir darbe vurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin