featured

Analistler açıkladı, Chainlink yükselme potansiyeline sahip! İşte takip edilmesi gereken dönemler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda oldukça durgun günler yaşanıyor. Piyasa lideri olan Bitcoin’in büyük oranlarda değer kaybetmesinin ardından altcoin’ler ve bu yazıda bahsedilecek olan Chainlink de bu düşüşü takip etti. Şimdilerde hafif toparlanma hareketleri yapmalarına rağmen hâlâ yatırımcıların istekleri düzeyde bir performans göstermiyorlar. Yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink ise yükselme potansiyeline sahip. Altcoin, bu yılın nisan ve ağustos ayları arasında olumlu kazançlar elde edebilir

Bu tahmin, Chainlink’in tarihsel fiyat hareketine dayanmaktadır. Bu süre zarfında ortalama kazancın ise %160 olduğu tahmin edilmektedir. Chainlink, 11,40 dolarda en düşük seviyeye ulaştıktan sonra potansiyel olarak daha da dibe vurabilirdi.

Küresel anlamda Rusya ile Ukrayna arasındaki gerginlik göz önüne alındığında kripto para piyasası da oldukça dalgalı bir şekilde ilerliyor.

Chainlink’in (LINK), nisan ve ağustos ayları arasında olumlu bir kazanç dönemi için hazırlanıyor olabilir. Bu, tahmini altcoin’in tarihsel verileri araçlığıyla Cane Island Alternative Investors’tan kripto analisti Timothy Peterson yaptı. Eğer tarih gerçekten tekerrür ederse bu süre zarfında altcoin, ortalama %160 oranında kazanç elde edecek.

Peterson, Chainlink ile ilgili tahminini aşağıdaki tweet aracılığıyla paylaştı.

1 günlük LINK fiyat grafiği ne gösteriyor?

LINK için bir günlük fiyat grafiği, altcoin’in şu anda çok önemli olan 15 dolar seviyesini destek noktası olarak geri kazanmaya çalıştığını gösteriyor. Bu hareket, Rus güçlerinin bu hafta başlarında Ukrayna’ya girmesinin bir sonucu olarak kripto piyasasının yüksek oranlarda değer kaybetmesinin ardından altcoin’in 11,40 dolardaki düşük seviyelere gerilemesi sonucu gerçekleşti.

Chainlink grafik

Grafikten, Chainlink’in şu anki mevcut fiyatının en son Temmuz 2021 ve Ocak 2021’de görüldüğü gözlemlenebilir. Ayrıca altcoin fiyatı, 50 günlük hareketli ortalamanın ve 100 günlük hareketli ortalamanın altında işlem gördüğü için ayı bölgesinde yer alıyor.

Bununla birlikte günlük MFI, MACD ve RSI, önümüzdeki günlerde LINK için mevcut olan trendin tersine çevrilmesine işaret edebilecek aşırı satım hareketlerine işaret ediyor.

Rusya-Ukrayna krizi sırasında Chainlink yatırımcılarının dikkat etmesi gerekenler

Peterson’ın tahmini belirtilen zaman diliminde gerçekleşirse, en düşük seviye olan 11,40 dolardan %160 oranında bir yükseliş ile altcoin fiyatı 30 dolar civarına yükselir.

Bununla birlikte, yatırımcılara Rusya ve Ukrayna arasındaki jeopolitik gerilimler göz önüne alındığında kripto ve geleneksel piyasaların çok değişken olduğu hatırlatılıyor. Yatırımcılar zor kazanılmış sermayelerini dalgalanan piyasalardan korumaya çalıştıkça savaşlar, enflasyona ve panik satışına neden olur.

EWN


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin