Chainlink, son iki ay içinde yüzde 66 büyüme gösterdi
Chainlink, son iki ay içinde yüzde 66 büyüme gösterdi

Chainlink fiyat analizi: LINK için geniş teknik görünüm ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugünkü Chainlink fiyat tahmini, piyasa aşağı yönde hareket etmeyi reddettiğinden ve yaklaşan bir tersine dönüşü gösteren 4 saatlik bir yükseliş çubuğu ortaya çıktığından, yükseliş eğilimi gösteriyor.

Bugün genel piyasa kırmızı renkte, ancak yavaş yavaş geri tepmeye başlıyor. Bu da yakında daha fazla yükseliş görebileceğimizi gösteriyor. Pazar lideri Bitcoin yüzde 0,5’lik küçük bir kazançla işlem yaparken, Ethereum ve Cardano gibi en iyi altcoinlerin geri kalanı yüzde 2-4 civarında kırmızı renkte.

26-32 dolar seviyeleri Chainlink için kritik

LINK/USD, dünkü güçlü düşüş hareketinin ardından bugün 29,89 dolardan açıldı ve geçen hafta piyasa 26 dolardaki düşük seviyeden 32 dolara yükseldiğinde görülen kazançların çoğunu geri çekti. Şu anda, Chainlink fiyatı daha fazla düşmeyi reddediyor ve 4 saatlik grafikte yükseliş eğilimi gösteriyor. Bu nedenle, önümüzdeki 24 saat içinde LINK için daha fazla artış bekliyoruz.

Chainlink fiyatı 28,73 – 30,54 dolar gibi nispeten ılımlı bir aralıkta hareket etti. Ticaret hacmi yüzde 1,54’lük küçük bir artış gördü ve toplamda 1,5 milyar dolar oldu. Chainlink’in 12,1 milyar dolarlık piyasa değeri, onu tüm kripto para birimleri arasında 10. sıraya yerleştiriyor.

4 saatlik grafikte, Chainlink fiyatının daha da düşmeyi reddettiğini ve yaklaşık 29 dolarlık desteği pekiştirdiğini görebiliriz. Bu nedenle, piyasanın yakında yükselmesi olası görünüyor.

Genel olarak, LINK Şubat sonunda 37 doların biraz altında olan tüm zamanların en yüksek seviyesinden geri döndükten ve 21 doların en düşük seviyesinin yüzde 41’ini kaybettikten sonra piyasa, orta vadeli trendin tersine döndüğüne dair sinyaller verdi.

29 dolara doğru güçlü bir geri dönüşün ardından, Chainlink fiyatı birkaç kez daha düşük hareket etti ancak 23-24 dolar civarında destek tarafından durduruldu. O andan itibaren, Mart ayının başında 32 dolar civarında net bir şekilde yüksek bir zirve belirlendi. Daha dik bir düşüşe neden olan bir geri çekilmenin ardından, Chainlink geçen hafta bir kez daha yükseldi ve 32 dolar seviyesine bir artış daha gerçekleştirdi.

LINK, 32 dolar civarında kısa bir süre konsolide olduktan sonra yeniden yön aramaya başladı. Şu anda, geri çekilme 29 dolar civarında destek tarafından durduruldu. Bu nedenle, Chainlink’in başka bir düşüşü reddettiği anda tersine dönmesi muhtemel. LINK/USD tarafından 4 saatlik yükseliş eğilimi belirlendi ve bu da piyasanın yakında yükselmeye hazır olduğunu gösteriyor.

Chainlink için bir sonraki hedef, 32 dolarlık yerel zirve civarında bulunuyor. Net bir şekilde kırılırsa, piyasanın ivme kazandığını görebilir ve 35-36 dolarlık büyük direnç alanını yeniden test edebiliriz. Bu, mevcut fiyattan yüzde 19-21 civarında bir hareket anlamına gelir, bu da risk/ödül açısından iyi bir ticaret kurulumu olabilir.

Alternatif olarak, Chainlink 29 dolar civarında bir zemini tutamazsa, muhtemelen daha fazla düşüş göreceğiz. Bir sonraki büyük destek, önceki 26 dolarlık dip seviyede. Buna ulaşılırsa, Chainlink fiyatı bir kez daha çok düşüşe geçebilir ve önümüzdeki haftalarda daha da kötüye gidebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin