Chainlink fiyat analizi: LINK fiyatını ne bekliyor?

Chainlink fiyat analizi: LINK %6,2 değer kaybetti, boğalar hakimiyeti geri alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fiyat daha da düşürüldüğü Chainlink fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Fiyat trendi son 32 saat boyunca sürekli olarak aşağı yönlü hareket etti.  LINK, dünden beri sabit baskı altında. Genel olarak kripto para piyasası, çoğu kripto paranın bugün kayıpla işlem görmesi nedeniyle düşüşte ve LINK de 11 Kasım’dan beri düşüşe devam ediyor. Ancak düşüş geçen haftaya göre biraz daha azaldı.

LINK boğalarının şansı yok

1 günlük Chainlink fiyat analizi, bugün 19.17 ile 18.1 dolar aralığında işlem gören kripto paranın yazı yazılırken 18.5 dolar seviyesinde işlem gördüğünü gösteriyor. LINK/USD paritesi, son 24 saat içinde fiyat değerinden yüzde 6,2 ve geçen hafta yüzde 3,65 değer kaybı yaşadı. Haftalık bazda kaybın daha az olmasının nedeni, son günlerde düşüş eğiliminin yavaşlamış olması. Ayrıca, son 24 saatte Chainlink’in işlem hacmi yüzde 4,08, piyasa değeri ise yüzde 6,72 düştü.

Chainlink fiyat analizi
Chainlink (LINK) bir günlük fiyat grafiği

Bollinger bantları yavaş yavaş yakınlaşıyor ama yine de birbirinden oldukça uzaktalar. Üst bant fiyat seviyesinin 24,4 dolar üzerinde duruyor, alt bant ise 16 dolar ile LINK fiyatı için desteği temsil ediyor. Bollinger bantlarının ortalaması, direnci temsil eden 20.3 dolarda şekilleniyor. Hareketli ortalama (MA), fiyatın hemen üzerinde 18,9 dolar seviyesinde bulunuyor. Göreceli güç endeksi (RSI), 38 endeksinde nötr bölgenin alt yarısında olmasına rağmen, LINK için daha fazla satış baskısına işaret ediyor.

4 saatlik grafik ne anlatıyor?

4 saatlik Chainlink fiyat analizi, fiyatın 20.1 dolarda reddedilmesinin ardından 32 saattir aşağı doğru hareket ettiğini gösteriyor. Son yükseliş aktivitesi, önceki işlem seansının ilk dört saatinde gözlendi ve o seansta ayılar, fiyat fonksiyonunu kesintisiz olarak yönetiyor.

Chainlink fiyat analizi
Chainlink (LINK) 4 saatlik fiyat grafiği

4 saatlik grafikte LINK için oynaklık yüksek çünkü Bollinger bantlarının üst bandı 20.2 dolarda ve alt bandı desteği temsil eden 17.9 dolarda gözüküyor ve bantların ortalaması 19.11 dolarda direnci temsil ediyor. Hareketli ortalama (MA) da aşağı doğru hareket ediyor ve 19.2 dolar seviyesinde bulunuyor. RSI ise, 41 endeksinde tarafsız bölgenin alt yarısında hareketini sürdürüyor.

Chainlink fiyat analizi: Ayılar tükenmiş olabilir

Chainlink fiyat analizi, fiyat fonksiyonunun uzun süredir düşüşte olduğunu gösteriyor ancak LINK/USD henüz uygun desteği bulamadı. Ancak, son 32 saattir LINK fiyatına hakim olan ayılar artık tükenmiş olabileceğinden boğaların ortaya çıkmasının an meselesi olduğunu düşünüyoruz. Ayrıca, 4 saatlik grafikteki RSI eğrisi şu anda çok dik olmadığı için önümüzdeki saatlerde bir miktar iyileşme gözlemlenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin