Celsius, mahkeme kararından sonra revizyona gitti mi?

Celsius, mahkeme kararından sonra revizyona gitti mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 2022, iflasların yılı oldu. Özellikle de bu iflaslar kripto dünyasında çok yaşandı. Bireysel yatırımcılara “borç para ile işlem yapmayın” sözü aslında şirketleri de kapsadı. Bankadan alınan kredi ile madencilik, borç verme platformu gibi türlü türlü projeler ortaya çıktı. Aslında bir iflas tüm sistemin çözülmesine neden oldu.

Luna’nın yaşadığı kayıp ile beraber zincire bağlı olan her kurum kendine düşen payı aldı. Devreye devlet ve düzenleyiciler girdi. Dahası mahkeme ve yargı süreci başladı.

Çok değil bundan birkaç ay önce kripto para ödünç verme platformu olan Celsius, iflasını duyurmuştu. İflas haberleriyle beraber müşterilerin para çekme işlemleri de askıya alınmıştı. İşte mahkeme tüm bu süreç ile ilgili yeni bir karar aldı. Peki şirketin bu karardan sonra tavrı değişti mi?

Celsius Network’ten güncelleme geldi

Borç verme platformu Celsius, iflas duruşmaları devam ederken müşterilerin para çekme işlemlerine izin verme süreciyle ilgili yeni bir güncelleme yayınladı.

İflas hakiminin Celsius’un fonları diğer varlıklarla karıştırılmamış belirli müşterilere mevduatları iade etmesi gerektiğine karar vermesinden sonra şirket yeni kararını açıkladı.

Celsius, platformun etkilenen müşterilerle kararın etkileri ve bir sonraki eylem planı hakkında iletişim kuracağını kaydetti. Celsius şirketi müşterilerini yakından ilgilendiren şu paylaşımda bulundu:

“Bunun ne anlama geldiği ve bundan sonra ne olacağı hakkında daha fazla bilgi paylaşmak için mümkün olan en kısa sürede müşterilerle doğrudan iletişim kuracağız. Benzer durumdaki tüm müşterilere benzer şekilde davranılmasını sağlama taahhüdümüzü sürdürüyoruz.”

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin