Celsius CEO’su, kullanıcı hesaplarını dondurmadan parasını çekti!

Celsius, Ethereum’un geçişini fırsat bildi: Yüzde 100 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum’un geçişi sadece kendine yaramadı. Altyapısı Ethereum’a bağlı olan varlıklar pastadan nasiplendi. Birçok proje daha Merge gerçekleşmeden önce bile ciddi oranda rağbet gördü. Bunlardan biri de Lido Finance’dı.

Şimdi ise Celsius, Merge’nin gerçekleştiği 15 Eylül Perşembe günü büyük bir sıçrama yaptı. Kimsenin beklemediği bir anda ralli gerçekleştiren altcoin yüzde yüz değer kazandı.

Bazı borsalarda yüzde yüz değerlemeyi de geçerken yatırımcısı yine çok kazandı. İflas bayrağını çeken varlığın bu kadar volatil ilerlemesi ise yatırımcıyı şaşırttı.

Celsius, Merge ile birlikte uçuşa geçti

Ethereum (ETH) birleşmesi Perşembe günü gerçekleşti. Fakat Ethereum fiyatı beklentileri henüz karşılamadı. Büyük bir beklenti içinde olan topluluk istediği seviyeleri göremedi. Ethereum fiyat olarak yükselme göstermezken kendi altyapısını kullanan varlıklar daha aktif kaldı.

Ethereum için zun vadeli eğilim hala yükselişte olsa da, önce kısa vadeli bir düşüşün gerçekleşmesi muhtemel gibi. Ancak yatırımcılar kısa vadeli bir ralli hareketini beklemişti. Yarın haftanın son iş gününü de hesaba katarsak henüz sert bir hareket yaşanmadı.

Diğer yandan Celsius, rallinin nasıl yapılacağını gösterdi. Kripto para izleme platformlarından alınan verilere göre, iflas eden kripto borç veren Celsius Network’ün yerel CEL tokeni, Ethereum’un merakla beklenen Merge sırasında aniden 4,26 ABD dolarına yükseldi.

Celsius, bir borsada ise 6,06 dolara kadar yükseldi. OKX üzerinde CEL/USDT paritesi gördüğü fiyatla tam yüzde 234 yükseldi. Bu yükselişin ardından gelen satışlar ise yeniden varlığın dipleri boylamasına neden oldu. Buradaki düşüşte kayıp yüzde 72 olarak görüldü.

forkast


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin