Celsius CEO’su, kullanıcı hesaplarını dondurmadan parasını çekti!

Celsius CEO’su, kullanıcı hesaplarını dondurmadan parasını çekti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Temmuz 2022’de, kripto borç veren Celsius Network, platforma yapılan büyük para çekme işlemleri nedeniyle iflas bayrağını çekmişti. Şirket iflasa doğru giderken müşteri hesaplarını da dondurma kararı almıştı.

Financial Times’tan gelen son rapor ise çarpıcı bir noktayı gözler önüne serdi. Şirketin hem kurucusu hem de CEO’su olan Alex Mashinsky, parasını boşlattı.

Celsius’un kurucusu Alex Mashinsky’nin müşteri hesaplarından sadece haftalar önce platform üzerinden 10 milyon dolar parasını çekti. Mashinsky, müşterilerin Celsius’un finansal sağlığıyla ilgili endişeler üzerine çok sayıda varlıklarını çekti.

Rapor Celsius CEO’sunun oyunu ortaya çıkardı

İfşa, son birkaç ay içinde gözden düşme yaşayan en etkili kripto para birimi kişiliklerinden biri olan Mashinsky üzerinde daha fazla baskı oluşturacak. Merak edilen sorulardan biri ise, Celsius kurucusunun müşterilerin fonlarını platformda kilitleyeceği gerçeğinin farkında olup olmadığıdır.

Geçen hafta 27 Eylül’de istifa eden Mashinsky üzerindeki incelemeyi yoğunlaşabilir.

Mashinksy tarafından yapılan işlemlerin detayları önümüzdeki günlerde mahkemeye sunulacak. 

Celsius tarafından mali işlerinin daha geniş bir açıklaması olabilir. Ancak bir sözcü, Mashinksy ve ailesinin şirkette hala 44 milyon dolarlık kripto paraya sahip olduğunu söyledi. Sözcü ayrıca şunları söyledi:

“Mayıs 2022’nin ortalarından sonuna kadar Mashinsky, çoğu eyalet ve federal vergileri ödemek için kullanılan, hesabındaki kripto para biriminin bir yüzdesini geri çekti. Bu geri çekilmeden önceki dokuz ay içinde, Mayıs ayında geri çektiği miktarın toplamına eşit miktarda kripto para birimini tutarlı bir şekilde yatırdı.”

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin