Cersius CEO'suna göre Bitcoin 2022'nin ikinci çeyreğinde 140 bin dolara çıkabilir

Celsius CEO’su, Bitcoin’deki düşüşe rağmen 140 bin doların üzerine çıkacağını öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para kredi platformu Celsius Network’ün CEO’su Alex Mashinsky, Bitcoin’in 15 Nisan 2022’den önce 140 bin dolar civarında yeni bir zirveye ulaşabileceğini düşünüyor.

Kitco News’e konuşan Mashinsky, yatırımcıların yatırımlarını nakde çevirmeyi amaçladığı için fiyatın 160 bin dolara kadar çıkabileceğini ve bir satış ortamı yaratabileceğini kaydetti.

Ancak yönetici, satış baskısının gelecek yılın ikinci çeyreğinde bir düşüşü tetikleyeceğini ve sonuç olarak 80.000$’a varabilecek bir düzeltmeye yol açacağını da öngördü.

Celsius CEO'su Bitcoin fiyatının 2022'de 140 bin dolara ulaşacağını düşünüyor.

Mashinsky, “Öyleyse gelecek yıl 140 bin ila 160 bin dolarlık patlama noktasına ulaşacağız. Vergi gününden önce, 15 Nisan’dan önce olabilir veya 2. çeyreğe de kayabilir. Bu seviyede çok fazla satıcı olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen tekrar test yapacağız. Dip, 80 bin ila 90 bin dolar arasında yeni bir zirve olacak” dedi.

Celsius CEO’su, tüm piyasada oynaklık yaşanmaya devam ederken, Bitcoin 50 bin doların altına düştükten sonra öngörülerini açıkladı. Yazı yazılırken BTC fiyatı, 47 bin 528 dolardan yüzde 11,5 kayıpla işlem görüyor.

‘Bitcoin’de yaşanan artış ağ yükseltmesiyle ilgili değil’

Aynı zamanda, düşüş, Taproot yükseltmesinden sadece birkaç gün sonra geldi.

Özellikle piyasa, gelişmiş kullanıcı gizliliği de dahil olmak üzere protokolde çeşitli iyileştirmeler getiren ağ yükseltmesinin ardından Bitcoin’in değerinin artmasını bekliyordu.

Ancak Mashinsky, Bitcoin’in değerindeki artışın teknolojik yükseltmelere bağlı olmadığına inanıyor.

Mashinsky, “Bitcoin’in teknolojik inovasyon tarafından yönlendirildiğini düşünmüyorum. Bir değer deposu olarak Bitcoin’in fiyatı, arz ve talep, kaç alıcı ve kaç satıcı gibi değerlere göre yönlendiriliyor, bu nedenle topluluktaki güven durumu tarafından yönlendiriliyor. ”dedi.

Ethereum 5 bin doların üzerine çıkabilir

CEO, Ethereum hakkında, devam eden ağ geliştirmenin muhtemelen ikinci sıradaki kripto para birimini birkaç ay içinde 5 bin doların üzerine çıkaracağını belirtti.

Ayrıca, ETH2.0 yükseltmesi daha fazla varlığı kilitlediği için Ethereum’un daha hızlı büyüdüğünü kabul ediyor. Sonuç olarak, yükseltme, arzın Bitcoin ağındakinden daha hızlı bir şekilde daralmasına neden olur.

Celsius CEO’su Alex Mashinsky, daha önce yılbaşına kadar BTC fiyatının 100 bin dolar olacağını tahmin etmişti.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin