Devasa hamle: Bitcoin bu gelişmeyle 330 milyon kişiye daha erişebilir!
Devasa hamle: Bitcoin bu gelişmeyle 330 milyon kişiye daha erişebilir!

Celsius CEO’sundan coşturan fiyat tahminiyle Bitcoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dijital varlık kredisi şirketi Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, Bitcoin’in 2021’in sonunda 100.000 $’a ulaşacağını öngörürken, yatırımcıları bir ödeme formu olarak kullanmaktan caydırdı.

Bitcoin büyüme potansiyeline sahip

Kitco News ile yaptığı röportajda konuşan Mashinsky, Bitcoin’in daha fazla büyüme potansiyeli ile her yıl değer kazanan bir değer deposu olduğunu doğruladı. Mashinsky, şüpheciliğini dile getirmesine rağmen, bitcoin’in bir ödeme şekli olarak büyüdüğünü belirtiyor.

Dahası, Mashibsky, kripto para birimi alanının Bitcoin’in yukarı doğru büyümesi için potansiyel itici güçlere sahip olduğuna dikkat çekti. Coinbase’in halka açılması gibi olayları temel itici güçlerden biri olarak gösterdi. Mashinksy, Bitcoin fiyatının istikrar kazandığını ve yıl sonuna kadar potansiyel olarak yaklaşık 100.000 $ ‘a yükseleceğini kaydetti.

Mashninsky’ye göre Elon Musk, Tesla’nın CEO’su olarak daha fazla kontrole sahip ve Bitcoin almaya karar verebilir. Bitcoin’deki mevcut kurumsal yatırımcıların izole vakalar olarak kaldığını da sözlerine ekleyen Mashninsky, diğer şirketlerin yönetim kurullarının CEO’ların bitcoin’e yatırım yapmasına kolayca izin veremeyeceğini savunuyor.

Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, kripto para biriminin yıl sonuna kadar 90.000 ila 100.000 $ arasına düşmeden önce 160.000 $’a yükseleceğini belirten Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky, Bitcoin’in hala birçok avantaja sahip olduğunu söyledi.

finbold

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin