featured
CBOE Bitcoin

CBOE Bitcoin vadeli işlemlerine başlıyor: 10 Aralık

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Vadeli işlemler borsası CBOE Bitcoin vadeli işlemlerini 10 Aralıkta başlatacağını duyurdu.

Chicago Board Options Exchange (CBOE) tarafından yapılan açıklamaya göre, Bitcoin 10 Aralık Pazar günü saat 17:00 itibariyle listelenecek ve ilk tam çalışma günü 11 Aralık pazartesi olacak. Ayrıca, aralık sonuna kadar Bitcoin işlemlerinden komisyon alınmayacak.

18 Aralıkta başlaması planlanan CME Group vadeli işlemlerinde Bitcoin’in listelenmesinden yalnızca 1 hafta önce başlatılan CBOE Bitcoin’i listelemesi oldukça heyecan verici ve kurumsal yatırımcıların Bitcoin ve kripto para sektörüne adım atmaları için en önemli gelişmelerden ikisi olarak gösterilebilir.

CBOE başkanı ve CEO’su Ed Tilly:

“Bitcoin’e eşi benzeri görülmemiş bir ilgi göz önüne alındığında, müşterilerimize görüşlerini ifade etmelerini ve maruz kalmalarını engellemelerine yardımcı olacak ticaret araçlarını sunmamız hayati önem taşımaktadır. Bitcoin pazarında adaletsizliği ve likiditeyi teşvik etmeyi taahhüt ediyoruz. Bunu teşvik etmek için başlangıçta XBT vadeli ticareti ücretsiz olacaktır. “

Yalnızca bir hafta sonra açılacak olan vadeli işlemler borsası CBOE Bitcoin listeleri, BTC fiyatına da doğrudan pozitif etki sağlayabilir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin