Bu teknik model Cardano'yu yeni zirvelere taşıyabilir!
Bu teknik model Cardano'yu yeni zirvelere taşıyabilir!

Bu teknik model Cardano’yu yeni zirvelere taşıyabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun yerel kripto parası ADA, yaygın olarak asimetrik üçgen olarak bilinen güçlü teknik modeli kırdı. TradingView’e göre Cardano, Mart ayının son günlerinde üçgene girdi ve son 14 gündür üçgenin içinde birleşiyor.

Grafiğe göre, kırılmanın kendisi yeni işlem gününün başında gerçekleşti ve ADA birkaç saat içinde 1,2 dolara yükseldi. Yeni kilometre taşı, 1,25 dolara ulaşmaya yönelik üç başarısız girişimin ardından oluşan direnç çizgisiyle bağlantılı.

Cardano Chart

Aradan sonra kripto para daha yüksek bir fiyata ulaşamadı ve hemen 1,23 dolardan 1,21 dolara geri çekildi. Hafta sonu seansı genel olarak normal işlem günlerine kıyasla daha az aktif olduğundan, ticaretin ilk gününde satın alma gücü eksikliğini açıklayabiliriz.

Cardano’nun temel büyümesi

Daha önce, Cardano ağında piyasaya sürülecek ve blockchain tarafından desteklenen platformlara milyonlarca giriş getirmesi beklenen yedi yeni kullanım durumunu ele alındı. Bu durumun, kullanımının artması nedeniyle varlığın fiyatını olumlu yönde etkilemesi bekleniyor.

Daha önce, DeFiLIama gibi pazar izleme hizmetleri, DeFi uygulamaları ve projeleri ile bir aydan kısa bir sürede 200 milyon dolardan fazla ADA çeken Cardano ağının muazzam büyümesini bildirmişti.

TVL’deki ve kullanıcı sayısındaki bu güçlü büyüme, varlık 16 Mart’tan bu yana %55’in üzerinde değer kazandığı için Mart ayındaki ADA rallisini körükledi. Yazım sırasında ADA, son birkaç saat içinde %2’lik bir artışla 1,21 dolardan işlem görüyor ve Şubat’tan bu yana en yüksek noktaya ulaşıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin