Cardano yatırımcıları için hâlâ umut var mı? ADA verileri ne gösteriyor?
Cardano yatırımcıları için hâlâ umut var mı? ADA verileri ne gösteriyor?

Cardano yatırımcıları için hâlâ umut var mı? ADA verileri ne gösteriyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) yatırımcıları için altcoin’in fiyatı olumlu ilerlemiyor. ADA fiyatı son bir yıl içerisinde 1 doların altına geriledi. Geçen yıl 3,09 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) ile zirveye ulaşan ADA, kripto para birimi 1 dolara tırmanmaya çalışırken %68,5 oranında geriledi.

Kripto paranın düşük performansı, yatırımcılar için büyük kayıplara neden oldu. Bu düşüş sırasında proje gelişmeye devam ettiği için yatırımcılar artış umuduyla altcoin’i satmadı. Kripto analitik platformu IntoTheBlock tarafından elde edilen bilgilere göre, kripto para birimini tutan adreslerin %82’si tüm ADA sahiplerini kaybetmiş durumda. Bu arada, sadece bir hafta önce, kayıpta ADA tutan adresleri %67 orana sahipti.

holders making money at current ADA prices

Kripto para piyasası çöküşünün ardından, yaklaşık 1,1 dolar olan altcoin fiyatı 0,92 doların altına düştü ve böylece daha fazla ADA sahibini zarara uğrattı.

Piyasa istikrara kavuşmuş gibi göründüğü için, kripto para değeri 0,92 dolardan 0,97 dolara yükseldi. Ancak ADA’yı kayıpta tutan adreslerin yüzdesi hâlâ artıyor, şu anda %82 orana sahip.

Şu anda, ADA adreslerinin sadece %14’ü kârda bulunuyor. Bu, esas olarak, geçen ay fiyatı 0,80 doların altına düştüğünde Ada satın alan yatırımcıları gösteriyor. ADA için IntoTheBlock verileri hakkında daha fazla bilgi, sahiplerin yalnızca %3’ünün kârda olduğunu gösteriyor.

Yatırımcılar ADA’ya güveniyor

Elde edilen verilerdeki %77’yi temsil eden ADA sahiplerinin çoğunluğunun kripto para birimini 1 ile 12 ay arasında tuttuğunu ve toplam adreslerin %12’sinin bir yıldan fazla bir süredir elinde tuttuğunu belirtmekte fayda var. Benzer şekilde, kripto para birimini elinde tutan diğer bir %12’lik kısım bir aydan daha kısa bir süredir elinde bulunuyor.

Cardano sahiplerinin çoğu, kripto paranın mevcut performansından bağımsız olarak fiyatın hâlâ artacağından emin görünüyor.

Yatırımcılar, Vasil hard fork Haziran 2022’ye kadar yayına girdiğinde, Cardano ağının yakında daha fazla merkezi olmayan uygulamayı (dApp) blockchainde başlatmaya çekeceği konusunda teşvik ediliyor. Cardano’da daha fazla dApp ile ADA’nın faydası genişleyecek ve kripto para birimine büyük bir destek sağlayacaktır. Yazım sırasında ADA şu anda son 24 saatte %1,1 artışla 0,968 dolardan el değiştiriyor.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin