Altcoin 2022 yılının genelinde popülerliğini kaybetti: Ticaret kaybı fazla oldu

Cardano balinaları yeni bir zirve yaptı: Bu ADA coin fiyatı için iyi bir gelişme mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto yatırımcılarının bir kısmı elindeki varlıkları kısa vadeli şekilde değerlendiriyor. Ancak piyasanın hakimi olarak bilinen balinalar daha uzun süreli varlıkları portföylerinde tutuyor. Rapor ve veri analiz şirketlerinin paylaştıklarına göre, uzun vadeli varlık bulunduranlar en az 6 ay ellerinde tutuyor. Cardano balinaları ise fazlasıyla sabırlı. Peki ADA coin fiyatı için bir fayda sağlıyor mu?

Cardano, son günlerde büyük kripto para birimlerinin çoğuyla aynı düşüş eğiliminde olmasına rağmen, en iyi balinaları, iki yılın en yüksek seviyesine ulaşan arzlarını artırıyor.

Gerçekten de, Cardano’nun en az 10 milyon ADA tutan ve şu an yaklaşık 9.534.000 dolar değerinde olan en büyük balinaları, şu anda Santiment’in 11 Nisan’da tweetlediği toplam token arzının, zincir içi ve sosyal metrik platformun %46,6’sını elinde bulunduruyor.

Cardano balinalarının sahip olduğu ADA arz oranında çarpıcı bir artış olduğunu gösteriyor. Karşılaştırıldığında, bu balinalar 14 aydan kısa bir süre önce cüzdanlarında toplam arzın sadece %10,2’sine sahipti.

ADA coin fiyatı için olumlu gelişmeler

Orta seviye sahipleri veya 100 ila 100.000 dolar değerinde ADA arasındaki adresler tarafından tutulan Cardano arzını oluşturuyor. Bu rakam ise, Nisan ayı başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Bu sırada mevcut arzın % 16,8’ini elinde bulunduruyor.

Cardano Market değeri

Aynı zamanda, Cardano tabanlı akıllı sözleşmelerin sayısı 2.000’i aştı. Bu sayı, ağın bir akıllı sözleşme işlevi sunduğu Eylül 2021’den bu yana büyüdüğünü gösteriyor. 

ADA fiyatının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,10$’dan düşmesi göz önüne alındığında, balinalar veya büyük ölçekli yatırımcılar ve kurumlar bunu, Haziran’da çıkacak Vasil sert çatalı öncesinde varlık üzerinde stok yapmak için bir satın alma fırsatı olarak görmüş olabilir.

Kısacası ADA coin fiyatı için varlık toplama devam ediyor. Hem bireysel hem kurumsal yatırımcılar fiyatı yeni bir ATH yapacağına inanıyor.

ADA/USD (4 saatlik grafik)

ADA coin fiyatı ne durumda?

Haber esnasında en büyük Hisse Kanıtı (PoS) varlığı, önceki 24 saate göre %5,55 ve önceki yedi gün boyunca %20,63 düşüşle 0,95 dolardan işlem görüyor. ADA coin fiyatı yaşanan düşüşle beraber 8. sıraya kadar geriledi.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin