Piyasa kazançları Cardano’nun üzerinde olumlu etki gösterdi

Cardano ticaret hacminde değişim: 2 aylık görünüm neye işaret?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ticaret hacmi, önemli bir dönüm noktasına ulaştı. 2 aylık görüntüye göre majör altcoin’de değişiklik görüldü. Son günlerde piyasanın iyileşmesiyle beraber yeniden kendini gösterdi. İlk 20 içinde artışın en fazla yaşandığı kripto para birimlerinden biri oldu.

Cardano (ADA) 2023’e olumlu bir ivme ile girdi. Yıl başlangıcı sakin olsa da hafta sonundan bu yana iyileşme fark edildi. 2022’de geliştirme faaliyeti ile en iyi kripto para birimi protokolünün başarısını beraberinde getirdi.

Cardano ticaret hacmi genişledi

30 Aralık’tan bu yana ADA coin, özellikle büyük ölçekli yatırımcılar arasında olmak üzere daha fazla fiyat hareketiyle öne çıktı. Bu da kripto yatırımcılarının ağa yeni girişlerini sağladı. 1 milyon ADA veya daha fazla 28 yeni adres kaydolduğundan bu yana %30’un üzerinde arttı. Santiment’in verilerine göre;

“Cardano ticaret hacmi, artan büyük balina işlemleri de dahil olmak üzere 2 ayın en yüksek seviyesine ulaştı.”

2023’ün başından bu yana 1 milyon veya daha fazla ADA tutan 28 yeni köpekbalığı ve balina adresi oldu. Cardano ticaret hacmi sayesinde işlem sayısı da artıyor.

ADA coin fiyat analizi

Pazartesi günü merkezi olmayan finans varlığının artan satın alma baskısına tanık olmaya devam etmesiyle günlük ve haftalık artış kaydedildi.  Cardano’ya sadece 24 saat içinde 1,5 milyar dolar para aktı.

Mevcut durumda Cardano, sekizinci sırada yer alıyor. Şu an 0,318 dolardan fiyatlanıyor. Haftalık büyüme dün yüzde 45’leri bulurken bugün bir miktar geriledi. Toplam piyasa değeri 10,94 milyar $.

finbold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin