Cardano'nun TVL değeri yeni yılda rekor bir başlangıç yaptı! Peki neden?
Cardano'nun TVL değeri yeni yılda rekor bir başlangıç yaptı! Peki neden?

Cardano’nun TVL değeri yeni yılda rekor bir başlangıç yaptı! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DefiLlama’ya göre, Cardano’nun kilitli toplam değeri (TVL) yıl başından bu yana %30 arttı. 2023’ün başında 50 milyon doların altında olan gelir, Ocak ayının ilk 10 gününün sonunda 64.7 milyon dolara yükseldi.

TVL’nin, şu anda ona ne kadar yatırım yapıldığını gösteren bir blok zincirinin temel göstergelerinden biri olduğunu unutmamak gerekir. Kilitlenen değer miktarı ne kadar yüksek olursa, proje o kadar güvenilir olur ve dramatik bir çöküş riski o kadar düşük olur.

Şimdiye kadar, Cardano‘nun toplam değeri 10 milyon doları aşan üç projesi var. Bunların arasında koşulsuz lider, 26.55 milyon dolarlık TVL ve buna karşılık gelen %41,05 hakimiyet ile merkezi olmayan Minswap projesidir.

Bu gösterge ciddi bir kırılmaya mı işaret ediyor?

Cardano’daki TVL’deki artışı, blok zincirinin yerel tokeni ADA’nın Ocak ayının başından bu yana %28,1 oranında yükselen fiyatına bağlayabiliriz.

Dolayısıyla, aynı kaynağa göre, Cardano token fiyatındaki önemli bir artış anahtar metriğe fayda sağlarken, ADA’da kilitli toplam değer beş milyondan fazla token arttı. Bu, zaten kilitlenmiş değerdeki büyümeye ek olarak, Cardano protokollerine oldukça önemli hacimlerde yeni tokenlerin de aktığı anlamına gelir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin