Cardano, metaverse'e güçlü girdi: Dijital araziler binlerce yatırım aldı

Cardano, metaverse’e güçlü girdi: Dijital araziler binlerce yatırım aldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Oyna-kazan oyunu ve NFT projesi olarak ortaya çıkan Pavia, Cardano ekosisteminde yayınlandı.

Bir basın bülteninde Pavia, projeyi, “gerçek dünyadaki etkinliklerin ve formların dijital olarak çoğaltılmasına izin veren bir sanal gerçeklik alanı” diye açıkladı. Pavia, Cardano blok zincirindeki ilk metaverse projesi olma özelliği taşıyor.

Cardano ağı, ağın kurucusu olan İtalyan matematikçi Gerolamo Cardano’nun adını taşırken, Pavia metaverse projesi ise matematikçinin doğduğu yerin adına sahip.

Cardano metaverse’de arazilerin yüzde 60’ı satıldı

Metaverse projesi, yaklaşık 100.000 NFT arazi parseline sahip olduğunu ve %60’ının şimdiden satıldığını söylüyor. Pavia, sanal arazi satışlarının ilk aşamasında 29.000, ikinci aşamasında ise 31.000 parselin satıldığını açıkladı.

Dijital arazi satışları 2021 yılının Ekim ve Kasım ayları arasında gerçekleşti ve şu anda Pavia ekosisteminde 8.300’den fazla sanal arazi sahibi var. Pavia ayrıca, NFT arazi sahiplerinin oyunun tokeni PAVIA’yı bir airdrop olarak aldığını söylüyor.

Pavia’ya göre, ABD ve İngiltere’den alıcıların “düzenleme belirsizliği nedeniyle” arazi satışlarına katılmaları kısıtlandı. Metaverse projesi, son arazi satışlarının 2022’nin ilk çeyreğinde gerçekleşeceğini söylüyor.

Pavia arazi parselleri şu anda Cardano’nun NFT pazarı CNFT’de en düşük 750 ADA’ya (1150 dolar), en yüksek ise 850.000 ADA’ya (1.26 milyon dolar) satılıyor. ADA şu anda 1,48 dolardan işlem görüyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin