Cardano dolu dizgin! Güncellemeler yükselişi tetikler mi?
Cardano dolu dizgin! Güncellemeler yükselişi tetikler mi?

Bu altcoin doludizgin geliyor! Güncellemeler yükselişi tetikler mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano Vakfı, Cardano Blockchain ticari kolu olan EMURGO ile iş birliği içinde üçüncü taraf akıllı sözleşme geliştirmeyi hızlandırmak için yeni bir proje başlattığını duyurdu.

https://twitter.com/CardanoStiftung/status/1483137730632581120?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1483137730632581120%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fcardano-launches-new-project-to-boost-third-party-smart-contract-development

İki kuruluş arasındaki iş birliği, Cardano ekosistemini destekleyecek ve merkezsiz uygulama geliştirmeyi hızlandıracak bir araç yığını oluşturmak için çabaların ve kaynakların birleştirecek.

Proje iki aşamaya bölünecek: MVP1 ve MVP2. Bir altyapı geliştirme şirketi olan Five Binaries, MVP1 için modüler bir araç yığını oluşturacak. Cardano Vakfı, ikinci aşama olan MVP2’de ekosistem genelindeki diğer projelere ve iş birlikçilere ulaşmayı ve onları projeye katkıda bulunmaya davet etmeyi planlıyor.

Cardano için ikinci bir altyapı geliştiriliyor

Cardano, ekosistemi için ikinci bir uygulama geliştirilmesini, Cardano platformunda çözümler oluştururken geliştiricilerin erişebileceği alternatifler yelpazesini genişleteceği için kritik olarak görüyor.

Bu hareket, üçüncü taraf geliştiricilerin akıllı sözleşme tabanlı altyapı için endüstri standartlarını karşılamanın yanı sıra çeşitli uygulamalar oluşturmasına da izin verebilir.

Cardano ağındaki gelişmeleri denetleyen kar amacı gütmeyen Cardano Vakfı CEO’su Frederik Gregaard;

“EMURGO ile ortaklaşa bu araç yığınının geliştirilmesi, üçüncü taraf akıllı sözleşme için canlı ve kapsayıcı bir ekosistemi daha da etkinleştirecek.”

Cardano son gelişmelerle dolup taşıyor

DeFi, NFT’ler ve Metaverse’deki son gelişmelerin yanı sıra ölçeklendirme ilerlemesi, Cardano Blockchain’in iyimserliğine katkıda bulunuyor gibi görünüyor. Cardano kısa süre önce ilk Metaverse projesi Pavia’nın lansmanını yaptı. Projeye göre SundaeSwap ve ISO, 20 Ocak Perşembe akşamı tamamen işlevsel bir beta merkezi olmayan borsa (DEX) olarak piyasaya sürülecek.

Hydra ve Mithril çözümleri, Cardano’nun 2022’de ölçeklendirmeyi planladığı 11 yöntem arasında yer alıyor.

Cardano Blockchain kullanan bir restorasyon projesi, Ocak ayının başlarında bir milyondan fazla ağaç dikme hedefine ulaştı.

Şeffaflık sağlamak ve arazi restorasyon girişimlerinin kamu doğrulaması olarak hizmet etmek için dikilen tüm ağaçlar Cardano Blockchain’e kaydedildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin