Cardano kurucusu ADA yakma mekanizmasını isteyenlere tepkili! İşte nedeni
Cardano kurucusu ADA yakma mekanizmasını isteyenlere tepkili! İşte nedeni

Cardano kurucusu ADA yakma mekanizmasını isteyenlere tepkili! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun kurucusu, Cardano’yu yakmanın yatırımcıların parasını yakmak gibi olduğunu not ederek ADA için yanan fikri parçaladı. Popüler blockchain projesi Cardano’nun CEO’su ve kurucusu Charles Hoskinson, ADA token arzının bir kısmını yakma fikrine müsamaha göstermiyor.

ADA kurucusu Cardano topluluğunun bazı üyeleri tarafından sorulan “ADA için bir token yakma olup olmayacağı” sorusuna tepkiyle yaklaştı. Ekibin sekizinci en büyük kripto para birimi için herhangi bir yakma yapmayacağını her zaman yineleyen Hoskinson, tokenin toplam arzının bir kısmını yakma fikrini hâlâ besleyen insanların görüşünü desteklemiyor. Onları neden hâlâ aptallığın derinliklerine dalmış oldukları konusunda mantıklı bir düşünceye sahip olmaya çağırdı.

ADA kurucusu bu fikre neden sıcak bakmıyor?

Kısa süre önce eğitim geçmişiyle ilgili ayrıntılar hakkında yalan söylemekle suçlanan Cardano kurucusu şunları ekledi:

“Bunu bitirdikten sonra, sadece yeni bir netlik ve kavrayış seviyesine ulaştıysanız geri gelmenizi istiyorum, o zaman tüm ADA topluluğundan paralarını yok etmeyi önerdiği için af dileyebilirsiniz.”

Görünüşe göre, toplam Cardano arzının bir kısmını yakma fikri Hoskinson’a pek uymuyor çünkü blockchain projesinin ana temellerini yok edebilir. Bununla birlikte, birkaç kripto para yatırımcısı Cardano patronunun, maksimum 45 milyar ADA’ya sahip token arzının bir kısmını yakma konusundaki görüşü hakkında farklı düşünebilir.

https://twitter.com/Cryptancy/status/1509986926044004360

Çoğu yatırımcı için, toplam arzını 45 milyar azaltmak için ADA’yı yakmak, sonunda fiyatını daha yüksek seviyelere çıkarması bekleniyor.

Yazım sırasında, ADA Eylül 2021’de kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3,09 dolardan (ATH) %61,5 düşüşle 1,18 dolardan işlem görüyor. Yatırımcılar, ADA için bir yakma mekanizması getirmenin fiyatını ATH’sine geri getireceğini düşünürken, Cardano geliştiricileri, token için bir ralliyi tetikleyecek önemli yükseltmeleri başlatmaya odaklanmaya inandıkları için fikir hakkında farklı düşünüyorlar.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin