Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?
Cardano ve Waves fiyat analizi: ADA ve WAVES nereye gidiyor?

Cardano için 1 dolarlık fiyat mümkün mü? İşte cevabı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano şu anda projenin başlangıcından bu yana en büyük haftalık olumlu getirisine tanık oluyor. % 97’ye yakın bir artışla 0,70 $ gibi oldukça yüksek bir fiyat noktasına ulaştı.

Şu anda 0,638 $ fiyatla satılan varlık yukarı doğru hareket etmeye devam ediyor. Kripto dünyası 2017’den bu yana büyük ölçüde değişmiş olsa da, Cardano ilk 10 sıralamasında potansiyel bir uzun vadeli kalmaya mı bakıyor?

IOHK, büyük Cardano güncellemesini duyurdu

Fiyat geçen hafta güçlü bir şekilde yükselirken, Input Output (IOHK) ekibi kısa süre önce mevcut güncellemesi “Goguen Mary” nin Cardano kullanıcılarının ağındaki işlemler için kendi özel tokenlarını oluşturmalarına ve kullanmalarına izin vereceğini duyurdu. Tokenlar ADA ana zincirinde bulunuyor, bu nedenle kullanıcılar bunları yerel tokenlar gibi de kullanabiliyor.

Ethereum gibi çoğu platform, yerel varlıklara sahip platformlar oluşturmak için akıllı sözleşmeler veya yan zincirler kullanacağından, bu tür çoklu varlık blok zincirleri kripto para dünyasında nadirdir. 2021’in sonunda IOHK, Allegra adında başka bir güncelleme yayınlamayı da hedefliyor.

ADA’nın diğer benzer platformlara göre bir avantajı var mı?

Son 3 yılda kripto alanında tutarlı gelişmeler var ancak Ethereum ve Polkadot gibi 2. nesil projeler Cardano’nun en büyük meydan okumaları olmaya devam ediyor. Şimdi, Ethereum ve Bitcoin gelecekte 3. parti çözümlerle ölçeklenebilir, ancak parachain kullanımı muhtemelen hem yerel ağı daha güvenilmez hale getirebilir hem de birden fazla başarısızlık noktası ortaya çıkarabilir.

Farklı düzeylerde daha fazla yönetim taşıyan bu tür projelerle, anlaşmazlık olasılığı artar ve olası bir çöküşe yol açar. Cardano ile, tek bir ana zincir içinde birlikte çalışabilirliği ölçeklendirmek ve elde etmek için tasarlanmıştır.

Birçoğu daha önce dikkat etmese de, güncellemeler şimdi belirli bir zaman çizelgesine giriyor ve Cardano için tutarlı hale geliyor.

1 $ yakın gelecekteki bir olasılık mı?

Olasılık orada duruyor ancak biraz zaman alabilir ve birkaç geri izleme görebilir. 1 $ işareti, mevcut fiyat noktasından hala %41’lik bir artışa işaret ediyor. Grafiklerde bir düzeltme dönemi beklenebilir.

Bununla birlikte, bir altcoin sezonunun gelişmekte olduğunu düşünürsek, şanslar tamamen geçersiz sayılmaz ve muhtemelen 2021’in 1. çeyreğinin sonunda 1 dolarlık fiyat elde edilebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin