Cardano fiyat analizi: Ayıların piyasa hakimiyeti sürerken yatırımcılar ne beklemeli?
Cardano fiyat analizi: Ayıların piyasa hakimiyeti sürerken yatırımcılar ne beklemeli?

Cardano fiyat analizi: Ayıların piyasa hakimiyeti sürerken yatırımcılar ne beklemeli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün Cardano‘nun fiyat analizi, piyasada düşüş eğilimi olduğunu gösteren bir hassasiyet sergiliyor. ADA’nın fiyatı, kripto varlığının değerindeki düşüşün devam ettiğini ve piyasada düşüş baskısının arttığını gösteren 0,3655 dolara kadar düştü. ADA, 18 Mayıs’ta 0,3798 dolar işaretine dokundu ve o zamandan beri aşağı yönlü hareketini sürdürüyor. ADA için direnç seviyesi 0,3723 dolar işaretinde bulunuyor. Bu seviye civarındaki satın alma baskısı çok zayıftı ve bu da fiyatın onu kırmaya çalışmasına neden oldu. ADA desteği 0,3645 dolar seviyesinde görülüyor, ancak fiyatlardaki daha fazla düşüş, bu seviyenin aşılmasına ve fiyatların daha da düşmesine neden olabilir.

Cardano günlük fiyat analizi tablosu:

1 günlük Cardano fiyat analizi grafiği, ayıların piyasaya hakim olduğunu ve fiyatların son birkaç gündür sürekli olarak düştüğünü gösteriyor. ADA bugün negatif yönde işlem görüyor ve 0,3723 dolar işaretinde güçlü bir direnç buluyor. ADA’nın piyasa değeri de 12.7 milyar dolara geriledi ve ADA’nın 24 saatlik işlem hacmi 135 milyon dolar.

image 755

Hareketli ortalama yakınsama ıraksama (MACD) göstergesi, düşüş eğilimi modeliyle ayıların lehine bir eğilim olduğunu gösteriyor. Göreceli güç endeksi (RSI) ise 42,17 seviyesinde ve alıcılar piyasaya girmediği için fiyatlarda daha fazla düşüş olabileceğini gösteriyor. Dahası, hareketli ortalama (MA) kırmızı mum çubuklarıyla aşağı doğru eğimli bir şekilde hareket ediyor, bu da ayıların hâlâ kontrolü elinde tuttuğunu gösteriyor.

Cardano fiyat analizi 4 saatlik grafik: Son gelişmeler ve diğer göstergeler

Cardano fiyat analizi için 4 saatlik grafik incelendiğinde, ayıların hala fiyatı aşağı doğru ittiği görülüyor. ADA, son birkaç saat içinde 0,3650 dolar seviyesinde işlem görüyor ve 0,3676 dolar seviyesinde güçlü bir dirençle karşılaşıyor. Satış baskısı oldukça güçlü ve alıcılar trendi tersine çeviremezse fiyatın düşmeye devam etme ihtimali bulunuyor.

image 754

Bu zaman dilimindeki teknik göstergeler de düşüş eğilimini destekliyor. MACD göstergesi -0.001 negatif bir değer gösteriyor ve satıcıların trendi kontrol ettiğini gösteriyor. Histogramdaki kırmızı çubuklar da satış baskısının arttığını gösteriyor. Hareketli ortalama (MA), mevcut fiyatın 0,367 doların üzerinde olduğunu ve bu durumun ayılar lehine bir trend olduğunu gösteriyor. Göreceli güç endeksi (RSI) ise 41.42 değerine sahip ve yakın zamanda daha fazla satış baskısının ortaya çıkabileceğini işaret ediyor.

Cardano fiyat analizi sonucu

Cardano fiyat analizinin sonucunda, ADA’nın piyasadan gelen düşüş baskısıyla karşı karşıya olduğu ve alıcıların eğilimi tersine çeviremezse fiyatın düşmeye devam edebileceği görülüyor. Teknik göstergeler, ayıların hâlâ kontrol altında olduğunu ve fiyatlarda daha fazla düşüşün ADA’nın destek seviyesini 0,3645 dolardan kırabileceğini gösteriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin