Cardano fiyat analizi: ADA %10 yükseldi. yeni bir ralli yolda mı?

Cardano fiyat analizi: ADA yüzde 10 arttı! Toparlanma süreci başlıyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, iki aydan uzun bir süredir düşüş eğilimindeydi. Bu iki aylık düşüşte fiyat 0.786 FIB seviyesine düştü ve ADA, değerinin yarısını kaybetti. Ancak bugün, bu yeşil mumun son altı günlük alım satım faaliyetini içerdiği yerde %10 arttı. Cardano yazı yazılırken 1,69 dolardan işlem görüyor. Bu önemli teknik seviyelere dikkat edin.

TradingView Chart

Daha önceki analizlerde bahsedildiği gibi, düzeltme aşaması veya daha açık tanımlamak gerekirse, ADA kripto parasındaki kısa vadeli düşüş trendi 0.786 Fibonacci düzeltme seviyesine düştü. Neredeyse bir haftadır, fiyat bu seviyenin üzerinde kalmaya çalışıyordu ve bugün %10 civarında bir boğa yutan mum gösterdi, belki de bu yeşil mum ilk yukarı yönlü dönüş sinyalini gösteriyor.

Önemli EMA seviyeleri (20, 50, 100 ve 200), bu kripto paranın düşüş eğilimini gösteriyor. Ayrıca fiyat, 20 EMA hattından dinamik direnç de alıyor. Bunun yanında, Göreceli Güç Endeksi (44) aşırı satım bölgesinden iyi bir toparlanma gösterdi.

TradingView Chart

Cardano fiyat analizi: ADA bir ralli başlatabilir

Cardano fiyat analizi, 1,5 dolarlık kritik destekten geri döndü ve 50 EMA’lık dinamik direnci geri kazandıktan sonra, en yakın yatay direnci olan 1,7 doları yeniden kurdu. Ancak, ADA yatırımcıları, uzun bir pozisyonda ekstra avantaj elde etmek için fiyatın bu genel direnci kırmasını beklemelidir.

Ayrıca, MACD göstergelerinin çizgileri, bir ralliyi daha kesin hale getiren tarafsız bölgenin (0.00) üzerinden geçmenin eşiğinde olduğunu da söylemeliyiz.

Coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin