Popüler kripto analistine göre Cardano (ADA) fiyatı
Popüler kripto analistine göre Cardano (ADA) fiyatı "yeni bir yükselişe" hazır olabilir

Popüler kripto analistine göre Cardano (ADA) fiyatı “yeni bir yükselişe” hazır olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto para analisti ve trader’ı Michaël van de Poppe, Cardano’nun bir süredir önemli bir destek bölgesi etrafında işlem gördükten sonra yakın zamanda yükseliş ivmesi görme ihtimali üzerinde duruyor.

Analistin sözleri, tüm kripto para piyasasının, piyasa değerinin yaklaşık 200 milyar dolar düştüğünü ve ADA fiyatının Ağustos ayından bu yana en düşük seviyesi olan 1.5 dolara düştüğünü gören dik bir düzeltmeyle karşılaşmasından sonra geldi.

Cardano (ADA) kritik destek seviyelerine kadar düştü

Kripto piyasası düzeltmesi, ADA’nın fiyatının, 25 Kasım’da ADA/BTC grafiğinde belirtilen iki alana düştüğünde ADA’yı satın almayı uygun göreceğini belirten van de Poppe tarafından ana hatlarıyla belirtilen önemli bir alana çarptığını gördü. Bunlar 1,54 dolar ve 1,75 doları seviyeleriydi.

Analistin üzerinde durduğu grafiğe göre, kripto para, boğa rallisine devam etmeden önce direnci yaklaşık 2,3 dolarda yeniden test etmek için yakında yükselmeye başlayabilir. Analist bu ayın başlarında ADA’nın fiyatının “yeni bir yükseliş görmeden önce” 1,6 dolar kritik seviyesine düşmesini beklediğini açıklamıştı.

eToro kısa süre önce web sitesinde, düzenleyici endişeler nedeniyle ABD merkezli kullanıcılar için “ADA ve TRX’i sınırlayacağını” ve bu kullanıcıların “artık yeni pozisyon açamayacaklarını veya stake ödülleri alamayacaklarını” duyurdu.

Hoskinson: “EToro delist’i önemli değil, platformun işlem hacmi düşük”

Cardano’dan Charles Hoskinson, ADA’nın fiyat düşüşüne katkıda bulunan eToro’nun hareketi hakkında yorum yaptı ve ne Cardano Vakfı ne de Input Output Hong Kong (IOHK) ile ADA hakkında herhangi bir finansal düzenleyici sorunu yaşamadığını belirtti. Hoskinson, eToro’nun tokeni ABD’deki platformundan çıkarmak zorunda olduğunu düşünmesinin talihsiz olmasına rağmen, büyük bir ticaret hacmini işlemediği için hareketin $ADA’nın likiditesi üzerinde anlamlı bir etkisi olmayacağını da sözlerine ekledi.

Bu arada, dünyanın en uzun süredir devam eden kripto para borsalarından biri ve işlem hacmine göre Avrupa’nın en büyük borsası olan Bitstamp, ADA’yı listelediğini duyurdu.

Özellikle, son düzeltmeye rağmen, kripto para birimini belirleyen Cardano ($ADA) adreslerinin sayısı, daha fazla yatırımcının kripto para birimi ve ekosistemi üzerinde stake işlemleri sayesinde sadece iki ayda 100.000’den fazla arttı. Veriler, ADA’nın arzının %72’sinden fazlasını temsil eden 2.931 aktif havuzda 54.07 milyar dolar değerinde kripto para bulunduğunu gösteriyor.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin