Cardano fiyat analizi

Cardano fiyat analizi: ADA 1,2 doların üzerinde konsolide oluyor, yükseliş gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano fiyat analizi bugün 1.20 dolarlık desteğin yeniden tutulduğunu gördüğümüz için yükseliş gösteriyor.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde yeşilde işlem gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 6,1 ve yüzde 5,74 kazandı. Cardano (ADA) yüzde 4’ün üzerinde bir kazançla liderleri yakından takip ediyor.

ADA/USD 1.20 – 1.27 dolar aralığında işlem gördü ve son 24 saatte orta seviye bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 4,69 artarak 1,26 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 43.2 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel listede 6. sırada yer alıyor.

4 saatlik grafikte, Cardano fiyat hareketi için bir gecede yükseliş momentumunun geri döndüğünü ve bir önceki yüksek seviye olan 1.30 dolara doğru ilerlediğini görebiliriz.

Cardano fiyat analizi 4 saatlik grafik
ADA/USD 4 saatlik grafik

Cardano fiyat analizi, geçtiğimiz haftalarda giderek daha dar bir aralıkta konsolidasyon gördü. 10 Aralık’ta 1,20 dolara keskin bir düşüşün ardından, yeni bir düşük seviye belirlendi.

O zamandan beri, ADA/USD birkaç kez test ettikten sonra hala 1,20 dolar desteğine saygı gösterirken daha düşük seviyeler belirlemeye devam etti. Bu nedenle piyasa, azalan üçgen şeklinde bir konsolidasyon oluşturdu.

Son yüksek seviye hafta sonu 1.30 dolar olarak belirlendi. Bu yüksek seviye kırılana kadar, genel olarak daha fazla konsolidasyonun devam etmesini bekliyoruz. Bununla birlikte, bugün hala yeterli alan olduğu için bir önceki yüksek seviye olan 1.30 dolar seviyesine kadar yukarı yönlü hareket gelmelidir.

Cardano fiyat analizi sonucu

1,20 dolarlık destekten bir başka sıçramanın ardından daha fazla yükselişin gelmesini beklediğimizden Cardano fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, ADA/USD şu anda başka bir düşük seviyeyi ayarlamak ve birkaç haftalık konsolidasyonu sürdürmek için hareket ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin