Dev ödeme ağı, Cardano (ADA) için desteğini duyurdu!

Cardano yatırımcıları buraya: Dev ödeme ağı, ADA desteğini duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano ekosistemindeki gelişmelerin ortasında, yerel kripto para birimi ADA, dijital ödeme ağı Flexa tarafından ödeme seçeneği olarak eklendi. Bu gelişme, Bitpay’ın ADA yerine şaka parası Shiba Inu için destek eklemesiyle Cardano topluluğunu hayal kırıklığına uğratmasının ardından geldi.

Cardano (ADA), 40 binden fazla mağazada ödeme yöntemi

Flexa’nın Twitter’daki duyurusuna göre, ADA için anında ödeme desteği artık şirket tarafından Amerika Birleşik Devletleri genelinde 40 binden fazla yerde sağlanacak. Nordstrom, Barnes & Noble, Lowe’s, Gamestop ve Whole Foods, satış noktası alımları için Flex ödemelerini kabul eden şirketler arasında.

Bu, Gemini destekli ödeme ağı Flexa’nın “25 Days of Flexa” kampanyasının bir parçasıydı ve bu kampanya sırasında Avalanche, Filecoin, Solana ve bazı DeFi tokenleri dahil olmak üzere bir dizi önde gelen dijital varlık için ödeme desteği ekledi.

Flexa, son zamanlarda dijital varlık endüstrisindeki varlığını titizlikle büyütüyor ve kripto para ödemelerini kolaylaştırmak için bundan böyle ADA’yı da içerecek olan SPEDN adlı bir mobil uygulama oluşturdu. Flexa’nın önde gelen kripto para borsası Gemini ile ortaklığı sayesinde, SPEDN cüzdanı Gemini’nin altyapısında tamamen güvenli ve sigortalıdır.

Flexa and Gemini Partner to Make it Easy to Use Cryptocurrency | Gemini

Bitpay hayalkırıklığının ardından Flexa desteği

Flexa’nın Cardano’ya desteği, bu ayın başlarında başka bir önde gelen kripto ödeme sağlayıcısı Bitpay’ın ADA topluluğunun canını sıkmasından sonra iyi bir haber gibi görünüyor. Şirket, kullanıcılara hangi tokenin listelenmesini istediklerini soran bir Twitter anketi paylaşmıştı. Anket, Polygon, Avalanche ve Cardano gibi seçenekleri içeriyordu.

Ancak Bitpay, anket sona ermeden önce SHIB’yi seçmeye karar vererek Cardano topluluğundaki birçok kişiyi çileden çıkardı. Öyle ki, kurucusu Charles Hoskison bile hayal kırıklığını dile getirmek için Twitter’a gitti. Burada, Flexa’nın da aynı şekilde şaka parası Shiba Inu için destek eklediğini belirtmek lazım.

Bitpay Adds Shiba Inu Crypto as Petition to List SHIB on Robinhood Exceeds 545K Signers – Altcoins Bitcoin News

Flexa’nın duyurusu nedeniyle genel bir coşku olsa da, bazıları memecoin’lerin aksine ADA gibi yardımcı programlara sahip dijital varlıkların hiç kimse tarafından ödeme amacıyla kullanılmayacağını savunuyor. Bu, ödeme sağlayıcısının “fiziksel mekandaki mağazalarda” daha kolay ödeme çözümleri sunarak kripto para sahipleri arasında değiştirmeyi amaçlıyor olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin