Popüler altcoin için yeni bir ralli kapıda olabilir! Takip edilecek seviyeler
Popüler altcoin için yeni bir ralli kapıda olabilir! Takip edilecek seviyeler

Popüler altcoin için yeni bir ralli kapıda olabilir! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoinler arasında yer alan Solana yaşanan düşüşte yüzde 27 oranında kayıp yaşadı. Yatırımcılar, SOL fiyatının önümüzdeki günlerde 65,91 dolar ile 81,99 dolar talep bölgesinden sıçramasını ve %41 ralli yapmasını bekleyebilir. Altcoin 65,91 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu, yükseliş tezini geçersiz kılabilir.

Solana fiyatı, önemli bir direnç alanını aşarak 7 Şubat tarihinde bu bölgede ret ile karşılaştı. Ortaya çıkan hareket, birden fazla destek seviyesini aştı. Şu anda geri dönüş potansiyeline işaret ederek istikrarlı bir talep bölgesine yaklaşıyor.

Solana fiyatı nereye gidiyor?

Solana fiyatı, 7 Şubat tarihinde günlük kırılmada reddedildikten sonra şu anda 65,91 ile 81,99 dolar talep bölgesine yaklaşıyor. İleriye dönük olarak, yatırımcılar altcoin fiyatının yukarıda belirtilen talep bölgesini etiketlemek için %7 daha düşmesini bekleyebilir. Bunu yapmak, SOL’u bir yükseliş trendine iten bir sıçramayı tetiklemenin anahtarı olması beklenebilir. Bu yükseliş hareketi büyük olasılıkla 93,93 dolar, 101,94 dolar ve 110.,2 dolar direnç bariyerlerini kesecek ve kırılmayı gerçekleştirmeye çalışacak.

Diğer taraftan 81,99 dolardan 115,51 dolara yükseliş, %41’lik bir yükselişi temsil ediyor. Bununla birlikte, teklif siparişleri yığılmaya devam ederse, SOL haftalık direnç bariyeri için 135,71 dolardan koşabilir ve bu da %65’lik bir kazanç anlamına gelir.

SOL/USDT 4-hour chart

Altcoin fiyatının yükselişe geçtiği gibi, satış baskısında onu 65,91 doların altına yakın bir günlük mum çubuğu üretmeye iten bir artış, daha düşük bir dip oluşturabilir ve oranları ayıların lehine çevirerek yükseliş tezini geçersiz kılabilir. Son derece düşüş eğiliminde olan bir durumda, bu hareket SOL’nin 51,98 dolar destek seviyesini tekrar ziyaret etmesinin habercisi olabilir ve %22’lik bir çöküşün sinyalini verebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin