Cardano’da fiyatı hariç her şey yolunda: Bir milyon ağaç diktiler
Cardano’da fiyatı hariç her şey yolunda: Bir milyon ağaç diktiler

Cardano analizi: ADA, 1,3 doların üzerinde konsolide oluyor, yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano analizi, bugün 1.30 doların üzerindeki mevcut konsolidasyonun önümüzdeki 24 saat içinde daha yüksek bir kırılma ile sonuçlanmasını beklediğimizden yükseliş gösteriyor. Muhtemelen ADA/USD bir sonraki 1.40 dolar işaretine hareket edecek.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde karışık sonuçlar gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 2,27 ve yüzde 3,13 kaybetti. Bu arada, Cardano (ADA) yüzde 2 kazançla işlem görüyor.

Cardano, konsolide olmaya devam ediyor

ADA/USD, son 24 saatte hafif bir oynaklık göstererek 1,30 – 1,37 dolar aralığında işlem gördü. İşlem hacmi yüzde 40,31 artarak 1,65 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 44.58 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel piyasada 7. sırada yer alıyor.

ADA, 1,40 doları test etmeye mi hazırlanıyor?

Cardano analizi için 4 saatlik grafikte, Cardano fiyatının 1,30 doların üzerinde net bir taban oluşturduğunu görebiliriz ve bu noktadan sonra bir yükseliş daha gelmesini bekliyoruz.

Cardano fiyat analizi
ADA/USD 4 saatlik grafik

Cardano fiyat hareketi, geçtiğimiz haftalarda istikrarlı bir düşüş ve 1,20 dolarlık desteğin üzerinde bir konsolidasyon gördü. Destek birkaç kez test edildi, daha da düşük seviyeler belirlendi, bu da giderek daha dar bir ticaret aralığını gösterdi.

19 Aralık’ta fiyat, başka bir düşük seviye olan 1,30 dolara ayarlandıktan sonra, ADA/USD son bir kez daha 1,20 dolar desteğini yeniden test etti ve nihayet dün yükselişe geçti. Cardano fiyatı 1.37 dolarda zirve yaptı ve bu da güçlü bir yüksek seviyenin belirlendiğini gösteriyor.

Bu nedenle piyasa yapısı yeniden yükselişe geçti. Mevcut konsolidasyonun daha yüksek bir artışla sona erdiğini görürsek, bir sonraki 1,40 dolarlık direncin kırılması, piyasayı daha da güçlendirecektir. Bu da önümüzdeki haftalarda ADA’nın güçlü geri dönüş potansiyeli olduğunu gösteriyor.

Cardano analizi: ADA bugün yükselişte

Cardano analizi, 1,30 doların üzerindeki mevcut küçük geri çekilme ve konsolidasyonun bugün ilerleyen saatlerde başka bir yükselişe neden olacağını düşündüğümüzden bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen ADA/USD, 1,40 dolardaki bir sonraki dirence hızlı bir şekilde yükselecek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin