featured

Cardano ağı hızla büyümeye devam ediyor: ADA fiyatı olumlu tepki verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, piyasadaki karmaşıklıklar ve düzenleyici zorlukların mevcut olduğu bir Nisan ayını geride bıraktı. Gözde altcoin, yeni ayda bir büyüme potansiyeli ile yeniden yatırımcıların radarına girdi.  Engellere rağmen, blockchain platformunun yerel kripto para birimi olan ADA, zemini korumayı ve hatta yol boyunca bazı önemli kazanımlar elde etmeyi başardı.

Cardano tarafından yakın zamanda yayınlanan Nisan ayı aylık raporu, ağın faaliyetleriyle ilgili bazı ilgi çekici gelişmelere ışık tuttu. Güncelleme, platformun ilerlemesine kapsamlı bir genel bakış sunarak, Nisan ayı boyunca Cardano’nun performansının çeşitli yönlerine ilişkin analizler içeriyor.

Ağ etkinliği zorluklara rağmen olumlu büyüme gösteriyor

Cardano’nun Nisan ayına ilişkin son aylık raporu, ağın işlem aktivitesinde %2,49 oranında sağlıklı bir artış yaşadığını ve 65,6 milyon işleme ulaştığını gösteriyor. Ayrıca cüzdan sayısında da %1,19’luk bir artış gerçekleşti.

Rapor, basit işlemlerin toplam işlemlerin %49’unu kapsadığını ve çoğunluğu oluşturduğunu, akıllı sözleşme işlemlerinin %30 büyüdüğünü gösteriyor. Ayrıca, Cardano’nun artan kullanımının önemli bir büyümeyi tetiklediğini de belirtiyor.

Bununla birlikte, olumlu ağ etkinliğine rağmen, ADA’nın fiyatı son 24 saatte %0,34 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,3875 dolar civarında işlem görüyor. Gözde altcoin’in bu olumsuz performansı son yedi gün içinde de devam etti ve toplamda %2,43 oranında bir düşüş kaydedildi.

Cardano’nun ağ etkinliğindeki büyümesinin uzun vadede ADA fiyatını nasıl etkileyeceği henüz belli değil.

ADA fiyat analizi

Bu arada, ağ etkinliği büyümesinin yanı sıra, Cardano’nun aylık raporu, ADA’nın Nisan ayının ilk iki haftasındaki %23’lük fiyat artışıyla etkileyici performansını da vurguladı. Ancak, kripto para birimi daha sonra elde ettiği kazanımların neredeyse tamamını kaybederek önemli bir düşüş yaşadı.

Cardano

Buna rağmen TVL, Nisan başındaki 138,61 milyon dolarlık düşük seviyeden 171,3 milyon dolara yükselerek sağlıklı bir artış yaşadı. TVL, ayın ikinci yarısında bir düşüş yaşadı ve 152,90 milyon dolara geriledi. Ancak yine de Nisan ayının en düşük seviyesinin üzerinde kaldı. Mevcut TVL ise 149,72 milyon dolar.

Yatırımcılar, destek noktasının zayıf olduğunu kanıtlanırsa, uzun süreli bir aşağı yönlü potansiyele dikkat etmelidir. Mevcut destek noktasının kaybedilmesi durumunda orta vadede 0,35 dolar ile 0,36 dolar arasındaki bölge yeniden test edilebilir.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin