Cardano (ADA) yakında NFT piyasalarını destekleyebilir: Charles Hoskinson
Cardano (ADA) yakında NFT piyasalarını destekleyebilir: Charles Hoskinson

Cardano (ADA) yakında NFT piyasalarını destekleyebilir: Charles Hoskinson

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, değiştirilemez token (NFT) piyasa yerlerinin yakında Cardano blok zincirinde desteklenebileceğini ve projenin ağına geçme konusunda birçok önde gelen piyasa yerine yaklaştığını öne sürdü.

Önemli hale geldi

Hoskinson’ın sözleri, Cardano’nun yakında çıkacak olan Alonzo hard forkunda çalışırken sosyal medyadan geldi. ADA’nın kurucusu, hard fork için “her şeyi yerine getirdikten” sonra, ekibin NFT’leri araştırdığını ve bu piyasaların “çok önemli hale geldiğini” belirtti.

Değiştirilemeyen tokenlar, benzersiz olmalarını ve kopyalanmamalarını, çalınmamalarını veya sahte olmamalarını sağlayan meta verilerle bir blok zincirinde yayınlanan benzersiz varlıklardır. Eşdeğer olarak alınıp satılamazlar. Bir BTC bir BTC’ye eşitken, iki NFT birbirine benzemez.

Twitter CEO’su Jack Dorsey, ilk tweet’i 2,9 milyon dolara NFT olarak satarken, bir sanatçı çalışmalarını 69 milyon dolara çevrimiçi olarak gerçekleştirilen en büyük sanat anlaşmalarından birinde satarken, NFT’ler kripto para birimi alanında sıcak bir trend haline geldi.

Çoğu NFT piyasa yeri Ethereum ağının üzerine inşa edilirken, Hoskinson bazılarının gelecekte Cardano blok zincirine geçebileceğine inandığını belirtti.

Hoskinson, Cardano’nun ölçeklendirmek ve bu piyasaları ve diğer protokolleri sorunsuz bir şekilde idare etmek için gerekli kapasiteye sahip olmak için çalıştığını da sözlerine ekledi. Bu çalışmalar aynı zamanda Ethereum’daki diğer en iyi merkezi olmayan finans (Defi) platformlarını da içeriyor.

Hoskinson ayrıca, “dünyanın en büyük merkezsiz otonom kuruluşu” olduğu iddia edilen büyüyen Project Catalyst programına da değindi. Program geçen yıl Cardano – Voltaire’in beşinci ve son aşamasının bir parçası olarak başlatıldı ve kripto projelerini finanse eden merkezi olmayan bir yönetişim projesi olarak çalışıyor.

Diğer NFT ile ilgili projelerin DAO’dan yararlanmaya çalıştığını ima eden Hoskinson’a göre, en az altı piyasa yeri proje için finansman başvurusunda bulundu.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin