Aralık ayının en iyi 3 oyun tokeni

Aralık ayının en iyi 3 oyun tokeni! Bu tokenlerin geleceği parlak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Çevrimiçi oyun endüstrisi büyürken bu sektörün altındaki oyun tokeni furyası da büyüdü. Valuates Reports’a göre, oyun sektörünün önümüzdeki yıllarda yaklaşık %11’lik bir bileşik yıllık büyüme oranına (CAGR) sahip olması bekleniyor. Bu süre içinde, oyun sektörü yıllık 32 milyar dolardan fazla değere sahip olacak.

Bugün oyun endüstrisinin en büyük kısmı EA Sports, Ubisoft ve Activision Blizzard gibi merkezi şirketler tarafından kontrol ediliyor.

Ancak sektördeki en hızlı büyüyen alt sektör, blok zinciri endüstrisi tarafından destekleniyor. Bu sektör play-to-earn (oyna-kazan) olarak biliniyor. İnsanların oyun oynadığı ve ardından kripto para birimleri şeklinde ödemelerle teşvik edildiği bir endüstri. Oynayarak kazanabileceğiniz en iyi 3 oyun tokenine göz atalım.

1-) Axie Infinity (AXS)

Axie Infinity (AXS/USD), dünyadaki en büyük oynayarak kazanılan kripto para birimidir. AXS, Axie’nin oynama karşılığında insanları ödüllendirildiği yerel oyun tokenidir. Platformun aylık 2,5 milyondan fazla aktif kullanıcısı var ve sayı nispeten hızlı bir şekilde artıyor. AXS tokeninin piyasa değeri 6,5 milyar doların üzerindedir ve bu da onu dünyanın en büyük platformlarından biri haline getirir.

Axie Infinity, bir play-to-earn (oyna-kazan) oyunundan daha fazlasıdır. Geliştiricileri aynı zamanda eksiksiz bir metaverse platformu oluşturuyor. İçinde insanlar arazi satın alabilecek, geliştirebilecek ve hatta diğer ilgili taraflara kiralayabilecekler.

AXS fiyatı bu yıl nispeten iyi bir performans sergiledi. Sadece bu yıl %16.000’den fazla arttı ve fiyatın önümüzdeki yıl da yükselmeye devam edebilir.

Axie Infinity fiyatı
AXS/USD

2-) GALA Token

Gala (GALA/USD), oyna-kazan alt sektöründe yer alan lider bir blok zinciri projesidir. Platform, insanların bir dizi oyun oynamasını ve oyunu kazandıklarında oyun tokeni GALA ile ödüllendirilmelerini sağlar. Bugün Gala’da Townstar, The Walking Dead Empires, Legacy ve Ships & Docks dahil olmak üzere bir dizi oyun var.

Gala, dünyanın her yerinden milyonlarca kullanıcısı olan nispeten popüler bir platformdur. Bu popülerlik, toplam piyasa değerini 3,3 milyar doların üzerine çıkardı. Fiyatı 2021’in ekim ayından bu yana %400’den fazla arttı. Galachain lansmanı yaklaşırken, kripto para muhtemelen yükselmeye devam edecek.

Gala fiyatı
GALA/USD

3-) Sandbox’ın oyun tokeni SAND

Sandbox (SAND/USD), dünyadaki en büyük metaverse ve oyna-kazan blokchain platformlarından biridir. Ağ, insanların arazi satın almasına, mülk inşa etmesine ve kiralamasına ve oyun oynamasına olanak tanıyan özelliklere sahiptir. Sandbox, ağa 93 milyon dolardan fazla yatırım yapan Masayoshi Son tarafından destekleniyor.

SAND tokeninin fiyatı son birkaç ayda %600’den fazla arttı. Toplam piyasa değeri 4,77 milyar doların üzerine çıktı ve yükselmeye devam etmesi ihtimali var.

Sandbox price

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin