featured

Buterin açıklama yaptı EOS popülaritesi arttı! Fiyata etkisi nasıl olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ethereum [ETH] kurucusu Vitalik Buterin, bir Ethereum çalışanı tarafından sorulan bir soruya yanıt olarak EOS blockchain’ine destek verdiğini açıkladı. İlginç bir şekilde Buterin’in yanıtı, EOS’un Ethereum’dan daha iyi bir blockchain olduğuna inandığını gösteriyor.

Buterin EOS

Vitalik’in açıklaması, EOS Vakfı CEO’su Yves La Rose’un dikkatini çekti. EOS blockchain’i hakkında birkaç şeyi açıklığa kavuşturma fırsatı buldu.

İlk olarak, EOS blockchain’i günde 100 milyondan fazla işlemi gerçekleştirebilir. Bu da onu yüksek performanslı bir blockchain haline getirir. EOS kurucusu, ayrıca zayıf liderliğin ağın geçmişte karşılaştığı en büyük zorluk olduğunu belirtti.

Artık EOS liderlik sorununun üstesinden geldiğine göre, La Rose ağın sonunda doğru büyüme yolunda olmasını bekliyor. Ayrıca ağın bir “Ethereum katili” olmadığını ve bunun yerine bir “Ethereum etkinleştirici” olduğunu belirtti. Bu, iki ağ arasındaki işbirliklerinin yanı sıra EOS kripto para birimi için büyüme fırsatlarına işaret ediyor.

EOS, 2018’de 15,67 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Ancak kötü yönetim nedeniyle 2021 boğa piyasası sırasında tüm zamanların en yüksek seviyesini geçemedi. Bu yazının yazıldığı sırada EOS, genel sıralamada 52. sırada yer alıyor ve 0,93 dolar civarında işlem görüyor.

Token, 18 Haziran’da 0,815 dolar ile yeni bir düşük seviyeye geriledi. Bu düşük seviyeden beri biraz toparlanmayı başardı.

EOS güçlü bir geri dönüş yapabilir mi?

Vitalik Buterin’in olumlu görüşleri, şüphesiz EOS’u yatırımcıların radarına sokmak için yeterli tanıtım sağladı. Sosyal baskınlık metriği, Ethereum kurucusunun tweet’inden saat sonra güçlü bir artış kaydetti.

Tanıtım, kazanılan savaşın sadece yarısıdır. Diğer yarısında ise güvenilir ve kaliteli hizmetler sunulması gerekmektedir. EOS, geliştirme etkinliği metriği tarafından kaydedilen güçlü etkinlikle belirtildiği gibi bu tabanı kapsamaya çalışıyor.

Ne yazık ki, bu büyüme, büyük ölçüde kripto pazarında hâkim olan korku ve belirsizlik nedeniyle kısa vadede yansımayabilir. Balinalar metriği tarafından tutulan arz, balinalar tarafından önemli bir fiyat artışı sağlayacak olan birikim eksikliğini ortaya koymaktadır.

Yine de EOS, son 30 gün içinde sağlıklı NFT işlem hacimlerini korudu. Bu, ağın geçmişte karşılaştığı düşüş eğilimine ve zorluklara rağmen sağlıklı aktivite seviyelerini koruduğunu doğruluyor. EOS, yüksek övgüsü göz önüne alındığında kesinlikle izlenmesi gereken ağlardan biridir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin