featured

Elinizde bu altcoin varsa dikkat! Ayıların pes etmeye niyeti yok, düşüş derinleşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan AAVE, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Altcoin için en güçlü direnç noktası 81 dolarda iken, destek ise 58 dolar seviyesinde bulunuyor.

AAVE, aynı gün 60 dolara düşmeden önce 64 dolara kadar yükseldi. Ancak, ertesi gün ani bir düşüş yaşadı ve bu da fiyatı daha da devalüe etti. Sonuç olarak, fiyat 61 dolardan 58 dolara düştü.

Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 59,5 dolar civarında işlem görüyor. Son 24 saatteki işlem hacmi 137,799,822 dolardır ve bu da %11,71 oranında bir kayıp olduğu anlamına geliyor. AAVE’nin 835,713,730 dolarlık canlı bir piyasa değeri ve 16,000,000 token’lık dolaşımda arzı vardır. Şu anda kripto para birimi sıralamasında 52. sırada yer alıyor.

AAVE 4 saatlik fiyat grafiği analizi:

4 saatlik fiyat grafiği analizi piyasa oynaklığının muazzam olduğunu ve azalan bir trend izlediğini gösteriyor. Bollinger’in bandının üst limiti, altcoin için direnç görevi gören 77 dolarda iken alt limiti ise en güçlü destek görevi gören 58 dolarda bulunuyor.

altcoin AAVE grafik

AAVE fiyatı, Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor ve düşüş eğilimi gösteriyor. Ayılar bir süredir piyasaya hâkim durumdalar. Şimdi ise volatilite azaldığı için piyasayı tamamen yutabilirler. Fiyatın dün destek noktasını kırması ile aşağı yönlü hareket başlamış oldu.

Teknik göstergelerde Göreceli Güç Endeksi (RSI), 36 değerinde bulunuyor. Bu değer tarafsız bölgeye düşen, nispeten düşük değerli bir token’a işaret eder. Ayrıca RSI, altcoin’in daha fazla değer kaybedebileceğine yönelik işareteler veriyor.

AAVE 1 günlük fiyat grafiği analizi:

1 günlük fiyat grafiği de, altcoin fiyatındaki düşüş eğilimini göstermektedir. Fiyatlar, dalgalanmalara maruz kalıyor ve değişimlere karşı daha az duyarlı hâle geliyor.

AAVE fiyatının Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçtiği görülüyor ve bu da güçlü bir düşüş eğilimi gösteriyor. Piyasa, büyük volatilite ile düşüş eğilimini sürdürüyor.

Göreceli Güç Endeksi (RSI) 38 değerinde. Bu da kripto para biriminin devalüe edildiğini ortaya koyuyor.

Sonuç olarak

Sonuç olarak AAVE fiyatının kesin bir düşüş eğilimi içine girdiği söylenebilir. Fiyat 28 Haziran 2022’de 64 dolara yükselmeyi başardı ancak tutunamadı. Ayılar piyasayı güçlü bir şekilde ele geçirdi ve bırakmaya niyetleri yok gibi görünüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin