Genel piyasada son durum: Bugünün en çok kazanan varlığı Helium oldu!
Genel piyasada son durum: Bugünün en çok kazanan varlığı Helium oldu!

Genel piyasada son durum: Bugünün en çok kazanan varlığı Helium oldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, yatay hareketini sürdürüyor ve 17.000 dolar seviyesinin altında kaldı. Bitcoin’in performansına bağlı olarak çoğu altcoin oldukça durgun görünüyor. Buna karşılık Helium, %30’a varan çift haneli kazançlar elde etti.

Bitcoin 17.000 doları aşamadı

Bitcoin geçen hafta kısa bir süreliğine 18.000 doları aşmıştı, ancak lider varlık yörüngesini tersine çevirdi ve hızla değer kaybetmeye başladı. Bu, fiyatın 17.000 dolara ve altına düşmesine neden oldu.

En şiddetli düzeltme, bu haftanın başlarında, birincil kripto para biriminin üç haftanın en düşük seviyesi olan 16.300 dolara düştüğü zaman geldi. Ancak boğalar varlıklarını hatırlattı ve varlığı kuzeye itmeyi başardı.

Sonuç olarak, BTC 21 Aralık’ın erken saatlerinde 17.000 doların üstesinden gelmeye çalıştı ancak durduruldu. Sonraki ret, değişken olmayan bir ticaret gününün ardından varlığı şu anda bulunduğu seviyenin altına geri çekti.

Bu nedenle, BTC’nin piyasa değeri 325 milyar dolar civarında kaldı ve alt varlıklar üzerindeki hakimiyeti %40’ta bulunuyor.BTCUSD. Source: TradingView

Helium %30 yükseldi

Genellikle doğası gereği daha değişken olsa da, altcoinler de Coinbase‘in gelecek yıl da zarar görebileceklerine dair uyarıları arasında son birkaç gündür durdu. Ethereum 1.200 dolar seviyesini korumayı başardı ve bir kez daha kritik seviyenin üzerinde oturuyor.

Ripple, Dogecoin, Cardano, OKB, Tron, Shiba Inu ve Litecoin de %1,5’e varan kazançlarla yeşilde işlem görüyor.

Binance Coin ve Polygon ise bunun aksine önemsiz kayıplar kaydetti. Terra Classic, %5 yükselerek piyasa değerine göre ilk 50 kripto para arasında en çok sıçrayan oldu.

İlk 100 dijital varlıktan en çok Helium kazandı. HNT bir günde %27’nin üzerinde fırladı ve 2 doların oldukça üzerinde işlem görüyor.

Bununla birlikte, kripto piyasası değeri de 800 milyar doların biraz üzerinde kaldı.

Cryptocurrency Market Overview. Source: Quantify Crypto

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin