Lüks gayrimenkul ve ürün satışı yapan şirketten Bitcoin atağı geldi!
Lüks gayrimenkul ve ürün satışı yapan şirketten Bitcoin atağı geldi!

Bugün NFT tokenleri uçuşa geçti! Yüzde 70’e varan artışlarla dikkat çekiyorlar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto ölçüm platformu CoinGecko’ya göre, NFT endüstrisine odaklanan çeşitli platformların yerel tokenleri, bugün %30-70 arasında yükselen fiyatlar ile patlama yaşıyor. Bu token Chiliz (CHZ), Decentraland (MANA) ve Flow blockchain (FLOW).

NFT nedir?

Değiştirilemeyen tokenler (NFT’ler), kullanıcıların onlara binlerce hatta milyonlarca dolar harcadığı en son “kripto çılgınlığı” olarak karşımıza çıkıyor.

Her token benzersiz ve bir sanat eserine veya dijital öğeye karşılık geliyor. Görünüşe göre NFT’lere artan odaklanma, büyük NFT platformlarıyla ilişkili tokenlerin fiyatı için harikalar yarattı.

Chiliz sert fırladı

Chiliz, yakın zamanda ABD’deki genişlemesine 50 milyon dolar yatırım yapan Ethereum tabanlı bir spor tokenleştirme platformud Geçtiğimiz yıl boyunca Chiliz; Juventus, FC Barcelona, ​​Paris Saint-Germain, UFC ve pek çoğu gibi önemli isimlerle ortaklık kurdu. Şu an CHZ, günlük kabaca %67 artışla 0.127 dolar civarında işlem görüyor.

MANA %40 yükseldi

Decentraland, Ethereum üzerine inşa edilmiş ve merkezi olmayan otonom bir organizasyon tarafından yönetilen kripto destekli bir sanal dünya. Bir piyasada işlem görebilen LAND adı verilen 90.000 NFT’ye bölünmüş durumda. Her LAND tokeni, oyunda üzerine binalar (hatta ejderha yarış pistleri) inşa edebileceğiniz tek bir arazi parçasına karşılık geliyor.

Decentraland’ın ana tokenine MANA deniyor ve çeşitli oyun içi öğeleri satın almak için kullanılabiliyor. Bugün, bir MANA’nın fiyatı %40’tan fazla fırlayarak 0,43 doların üzerine çıktı. Bu, Decentraland’ın sanal meraklarına gerçekten güçlü bir talep olduğuna işaret ediyor.

Rekor kıran NFT projesi NBA Top Shot’a ev sahipliği yapan Flow blockchainde büyüyor. FLOW’un fiyatı bugün kabaca %28 artışla 40 doları aştı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin