Bu tokenler umut vaat ediyor! Piyasadaki genel düşüşe meydan okudular
Bu tokenler umut vaat ediyor! Piyasadaki genel düşüşe meydan okudular

Bu tokenler umut vaat ediyor! Piyasadaki genel düşüşe meydan okudular

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası Nisan ayında keskin bir konsolidasyon gördü ve birkaç büyük token 2022’nin en yüksek seviyesinden düştü. Toplam kripto piyasası kapitalizasyonu yaklaşık 400 milyar dolar düştü.

Bu konsolidasyonun büyük bir kısmı, artan enflasyon, yavaşlayan ekonomik büyüme ve son iki yılın düşük faiz oranlarının sona ermesiyle ilgili tedirginliklere bağlanabilir. Ağır kayıplar sadece kripto piyasasıyla sınırlı kalmadı, hisse senetleri de keskin bir şekilde düştü. S&P 500 Nisan’da yaklaşık %9 düştü.

Ancak Bitcoin ve Ethereum gibi büyük tokenler ay boyunca yaklaşık %18 oranında düşerken, yatırımcılar yeni tokenlere yöneldi. ApeCoin (APE) ve STEPN (GMT), ilk 100 kriptoda göze çarpan altcoinler oldu ve ikincisi yakın zamanda ilk 50 kriptoya girdi.

STEPN ve APE, Nisan ayında Bitcoin’i geride bıraktı

Solana merkezli STEPN, yatırımcıların koşu ayakkabısı üreticisi ASIC’lerle birleşmesiyle %90’dan fazla artışla Nisan ayında açık ara en iyi performansı gösterdi. STEPN ayrıca yakın zamanda büyük borsalar Binance ve Coinbase’e eklendi.

Ek olarak, NFT pazar yeri OpenSea, projenin önemli bir bileşeni olan STEPN’in spor ayakkabı NFT’leri için destek ekledi.

ApeCoin‘in kazançlarının büyük bir kısmı, yaratıcı Yuga Labs’ın yaklaşmakta olan metaverse, Otherside’ın piyasaya sürülmesiyle ilgili yaygın spekülasyonların ortasında, son iki hafta içinde geldi. Token, son iki hafta içinde neredeyse iki katına çıktı ve Nisan ayında yaklaşık %65 arttı.

Otherside, bugün sanal arazi satışına başlayacak ve arsa başına 305 ApeCoin sabit bir fiyat talep edecek. Tokene talebi o kadar yüksekti ki Binance, arz sıkışıklığı nedeniyle tokenin ödünç verilmesini askıya aldı.

İkisi dışında, Monero (XMR), Frax Share (FXS) ve Kava, Nisan ayında pozitif işlem gören diğer birkaç token oldu. İlk 100 kripto para birimindeki diğer altcoinlerin çoğu düştü.

WAVES en kötü aylık performansı gösterdi

Ancak Nisan ayının en kötü performansı, WAVES protocol gösterdi. WAVES fiyatlarına yapay bir artışla ilgili endişeler, tokenin rekor seviyelerden yaklaşık %74 oranında düştüğünü gördü. WAVES şimdi stabilize olsa da, projenin geleceği belirsizliğini koruyor.

Cardano (ADA), Nisan ayında en iyi 10 kripto arasında en kötü performans gösteren oldu ve yatırımcılar blok zincirinin uzun vadeli beklentileri konusunda endişelendikçe değerinin üçte birini kaybetti.

En iyi 100 token arasında Ethereum Classic (ETC) %40 değer kaybetti. Oynamak için kazanılan oyun Axie Infinity (AXS), bir hack’ün projeden 600 milyon dolar çalmasının ardından %50 düştü.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin