Bu tokene dikkat! Yatırımcıları bu faktörler sayesinde kârda!
Bu tokene dikkat! Yatırımcıları bu faktörler sayesinde kârda!

Bu tokene dikkat! Yatırımcıları bu faktörler sayesinde kârda!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş kripto piyasası düşüş baskısıyla karşı karşıya kaldı, ancak BAT token diğerlerinden daha iyi sonuçlar almayı başardı. BAT, Kasım 2021’de tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) olan 2,02 doları işaretledikten sonra %83,8 düştü.

Ancak 0,25 dolarlık dip seviyelerinden yükselen token, Haziran ayının ikinci yarısı boyunca neredeyse %53 arttı. Varlık hafta boyunca %8,5 düşüş kaydetmesine rağmen, yatırımcıları ciddi şekilde etkilemedi.

Veriler, BAT yatırımcılarının %56’sının hâlâ kârda olduğunu gösteriyor. Böylece sadece 170 bin yatırımcıyı kayıplarla karşı karşıya bırakıyor. Bu oran, Cardano, Shiba Inu ve lider kripto para Bitcoin ile karşılaştırıldığında oldukça iyi bir sonuç.

Aslında, 3 Temmuz’da Temel Dikkat Simgesi, aktif bir düşüş trendine işaret etmiyordu. Piyasaya karşı eğilim gösteren Parabolik SAR’ın mum çubuklarının altında duran beyaz noktaları bir yükseliş trendini vurguladı.

Ortalama Yön Endeksi’ne (ADX) göre, gösterge 25 eşiğinin altına düştüğü için bu yükseliş eğilimi güç kaybediyor olsa da, fiyat düşmeye başlamadan önce BAT token birkaç gün daha yükseliş kaydedebilir.

Bununla birlikte, MACD, token üzerinde herhangi bir düşüş hareketi göstermedi. Bu nedenle düşüş eğilimi gerçekleşmekten çok uzak.

Düşüş eğiliminden oldukça uzak olmasının bir nedeni, BAT’ın Bitcoin ile olan korelasyonunun momentumunu Bitcoin’inkine karşı biraz korumuş olmasıdır. 0.24’lük bir korelasyonun paylaşılması, Bitcoin’in kendisinin %11’den fazla değer kaybettiği hafta boyunca BAT’ın önemli ölçüde düşmesini engelledi.

İleriye dönük olarak, BAT’ın bir miktar düşüşle karşı karşıya kalması beklenebilir, ancak token yukarıda belirtilen faktörler sayesinde kayıplarını minimumda tutabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin