featured

Bu meme coin, kripto piyasası düşerken yeşil mum oluşturmayı başardı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adeta bir kan banyosu yaşanırken gözde meme coin’lerden bir tanesi olan FLOKI, grafiklerini yeşile boyadı

meme coin FLOKI

Son günlerde altcoin’ler, SEC’in ABD’deki büyük kripto para birimlerine baskı yapmasıyla tetiklenen sancılı bir durgunluk yaşıyor. Ancak, bazıları bugün yeşil bölgeye girmeyi başardı.

Düşüşün ardından FLOKI yeşil bölgeye geri döndü

FLOKI, yakın zamanda yaşanan bir çöküşün ardından şimdiden yükselmeye başlayan ilk 10’daki tek meme coin oldu. Son 24 saatte tüm rakipleri değer kaybederken FLOKI, grafiğinde yeşil bir mum oluşturdu.

CoinGecko’nun verilerine göre, piyasa bir bütün olarak kapitalizasyonunu kaybetmeye devam ediyor. Son 24 saatte net piyasa değeri %2,4 düşerek 13,7 milyar dolar seviyesinin altına indi.

Ancak gözde meme coin’lerden bir tanesi FLOKI’nin fiyatı son 24 saatte %1,4 oranında bir artış kaydetti. Ayrıca piyasa değeri de 215 milyon doları aşarak bir dönüm noktasına ulaştı.

Aynı zamanda son 24 saatte 10 milyon doları aşan işlem hacmiyle en çok işlem gören beşinci meme coin oldu. SHIB ve DOGE dahil tüm rakipleri, piyasa değerleri %0,5 ile %1 oranlarında azaldığı için bugün kırmızı renkte.

En üst ligin dışında, son 24 saatte yalnızca 13-15 milyon dolar kapitalizasyona sahip küçük çaplı meme coin’in fiyatı artmayı başardı. Yatırımcıları heyecanla, bu hareketin devamının gelmesini bekliyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin