Son 24 saatte bu kripto paralar büyük darbe yedi! Korku sürüyor mu?
Son 24 saatte bu kripto paralar büyük darbe yedi! Korku sürüyor mu?

Son 24 saatte bu kripto paralar büyük darbe yedi! Korku sürüyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün kripto piyasasının çöküşünden NFT tokenleri en çok etkilenenler arasında yer alıyor. Bugün yaşanan düşüşle birlikte Bitcoin’in Eylül sonundan bu yana ilk kez 43.000 doların altına düşmesine ve Ethereum‘un %13’ten fazla düşerken büyük oyun ve NFT tokenleri de bu düşüşten payını aldı.

Bunların arasında, %19,3 oranında düşüş gösteren NFT oyunu Axie Infinity yer alıyor. AXS, üç ayın en düşük seviyesi olan 76,95 dolara gerileyerek 6 Kasım’da kaydedilen tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 164,90 dolardan geriledi.

Taraftar token ihraç platformu Socios’a güç veren kripto Chiliz (CHZ), gün içinde %14,8 oranında gerileyerek 0,273 dolardan işlem görüyor. Son aylarda Socios, futbol devleri FC Barcelona, ​​Juventus, Paris Saint-Germain, Liverpool FC ve NFL’nin New England Patriots ve birkaç büyük Hint takımı da dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanındaki spor takımlarıyla çok sayıda anlaşma imzaladı. Bununla birlikte, son düşüşle birlikte, platformun tokeni, Mart 2021 rekoru olan 0,87 dolardan %68 gerisinde yer alıyor.

BBC’nin haberine göre dünyanın en büyük futbol kulüpleri taraftar tokenlerinden büyük paralar kazandı. BBC News tarafından yaptırılan analiz, 260 milyon sterlinden (350 milyon dolar) fazla harcandığı yönünde.

Kripto piyasası çöküşünden metaverse tokenleri de etkilendi!

Benzer şekilde, kendi adını taşıyan çevrimiçi oyun platformunun yerel tokeni Enjin Coin (ENJ), elde edilen verilere göre son 24 saat içinde %15 düşüşle 2,34 dolara geriledi.

Sandbox tokeni SAND %13 düşüşle 4,85 dolara gerilerken, Decentraland’ın tokeni MANA geçtiğimiz gün değerinin %12’sini kaybederek yazım sırasında 2,86 dolardan işlem görüyor.

Her iki kripto paranın fiyatı Kasım ayı sonlarında tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaştı; ancak o zamandan beri, piyasaların değerleri sırasıyla %42 ve %51 oranında düştü.

Daha büyük bir ölçekte, tüm kripto para piyasa değeri, dönem boyunca %10,3’e kadar düşerek 2,13 trilyon dolara geriledi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin