featured

Bu haftanın sürprizini Chainlink yaptı: Bakın ne kadar yükselişe imza attı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kendi blok zincirine sahip olan yerel token Chainlink (LINK), haftanın göz doldurucu performansıyla öne çıktı. Haftalık zaman diliminde ilk 30 içinde en çok yükselen varlık olabildi.

Staking desteği planları ve büyük bir AVAX bağlantısının talebi artırmasıyla bu hafta %30’un üzerinde arttı. Talebin oluşmasıyla birlikte haftalık 7 dolar seviyelerinden nerdeyse 10 dolar gibi önemli rakamlar görüldü.

LINK, son 24 saatte %7.9 artışla 9.15$’a yükseldi. Bir ayın en yüksek seviyesi 9,5 dolar üstü olarak geçtiğimiz günlerde görüldü. LINK’in rallisi, Blockchain’in LINK aracılığıyla staking için destek sunma planlarını özetlemesinin ardından geldi.

Avalanche blok zincirinin birincil ağında daha fazla Chainlink hizmeti dağıtmasından sonra Perşembe günü daha da güçlendi. Chainlink, merkezi olmayan ağlar için en büyük Oracle hizmetleri sağlayıcılarından biridir. Fiyat beslemelerini akıllı sözleşmelere dahil etmek için kullanılır.

AVAX desteği Chainlink’e yaradı

LINK’in son 24 saatteki güçlü kazanımları, esas olarak Avalanche blok zincirinin Chainlink ile entegrasyonunu artırmasından kaynaklandı. Chainlink, Keepers ve Variable Random Functions’ın (VRF) iki özelliği Perşembe günü Avalanche ana ağında konuşlandırıldı.

Bu özellikler, geliştiricilere daha iyi çalışma süresi garantileri ve gelişmiş akıllı sözleşme güvenliği sağlamayı amaçlıyor. Chainlink’ten gelen fiyat beslemeleri, yaklaşık bir yıl önce Avalanche’a yerel olarak entegre edilmişti.

Birden fazla blok zincirinde artan dağıtım, Chainlink tarafından toplanan kullanıcı hizmeti ücretlerini artırıyor. Bu, özellikle staking’i teşvik etme planları ışığında LINK’in daha çekici görünmesini sağlıyor.

Staking’i desteklemek için Chainlink 2.0

Chainlink, çok daha geniş bir yükseltmenin ilk adımı olarak LINK aracılığıyla stake etmeyi teşvik edecek. Blockchain, Oracle ağlarının etrafındaki güvenliği artırmayı ve ayrıca daha fazla topluluk katılımını dahil etmeyi planlıyor.

Bu yükseltmenin büyük bir kısmı, uzun vadeli kullanıcılar için sürdürülebilir ödüller üretmeye de odaklanacak. Blockchain, LINK stakerlarını ödüllendirmek için emisyon ücretlerini ve kullanıcı hizmet ücretlerini dağıtmış olacak.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin