featured

AVAX, bu hafta yüzde 50’lik büyük ralliye hazırlanıyor! Tek bir koşul var…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bu hafta %50’lik bir ralliye hazırlanıyor olabilir. AVAX fiyatı, hacim göstergesinde yükseliş eğilimi gösteriyor. 21,25 dolar seviyesinin altında kesin bir kapanış yapılması durumunda, yükseliş tezi geçersiz kılınacaktır.

AVAX

Boğalar altı saatlik grafikte önemli bir baskı yaptığından, bu haftanın işlem seansına başlarken yeni bir yükseliş momentumu gösteriyor.

Yeni kazançlara hazırlanıyor

Altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 27 dolar civarında işlem görüyor. Bu da geçen haftaki fiyatından ortalama %10 daha yüksek. Kripto piyasasının yeniden güç kazanması için piyasa lideri olan Bitcoin fiyatının 30,000 dolar seviyesinin üzerinde destek bulması gerekiyordu. Bu yazının yazıldığı sırada BTC, 31,000 doların üstünde işlem görüyor. Bu da, uzun vadeli yatırımcıların popüler altcoin’lere yatırım yapmadan önce daha iyimser davranmalarına sebep olabilir.

AVAX token’ında, boğaların yeniden canlandığı görüldüğü için Hacim Profilinde de bir yükseliş görülüyor. Piyasa koşulları bu şekilde devam ederse, 12 Mayıs’tan bu yana oluşan bazı boşluklar doldurulmaya başlanabilir. Nihayetinde de 42 dolarlık bölge, kısa vadede son durak olabilir.

21,25 dolar seviyesinin altında kesin bir kapanış yapılması durumunda yükseliş tezi geçersiz olacaktır. Yükselişin devam edebilmesi için altcoin’in önümüzdeki haftalarda, hiçbir koşulda bu seviyeleri tekrar ziyaret etmemesi gerekiyor. Ayılar söz konusu fiyat hareketini gerçekleştirmeyi başarırsa, mevcut fiyattan %30 oranında bir düşüş ile sonuçlanacak çöküş gerçekleşebilir. Bunun sonucunda da fiyat 18 dolara kadar gerileyecektir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin