Bu gelişmeler popüler Altcoin Waves’i yeni zirvelere çıkardı
Bu gelişmeler popüler Altcoin Waves’i yeni zirvelere çıkardı

Bu gelişmeler popüler Altcoin Waves’i yeni zirvelere çıkardı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – NFT airdropları ve borsa listeleri yeni kullanıcıları projenin büyüyen ekosistemine çekerken Waves fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi.

Değiştirilemez tokenler (NFT), özellikle rekor kıran dijital sanat satışları ve Paris Hilton gibi tanınmış etkileyiciler sayesinde sektörün arkasına destekleri sayesinde ana akımın dikkatini çektikleri için, son birkaç ayda erken yatırımcıları cömertçe ödüllendirdi.

Dev yükseliş

Nisan, NFT’lerin arkasındaki hype’ın bazılarını sakinleştirdiğini gördü, ancak Waves’teki (WAVES) son büyüme, yeni yayınlanan NFT projeleri için kripto para birimi topluluğunda hala çok fazla heyecan olduğunu gösteriyor.

Cointelegraph Markets ve TradingView’den gelen veriler, Waves fiyatının 2021’de %320 arttığını ve 4 Ocak’ta 4,86 ​​$’lık düşük bir seviyeden 9 Nisan’da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20,82 $’a geldiğini gösteriyor.

NFT airdropu yeni yatırımcıları cezbediyor

WAVES heyecanı, protokolün NFT koleksiyonlarını verim çiftçiliği ile birleştiren bir oyun olan Duck Hunters’ı yayınladıktan sonra bugün yeni bir zirveye ulaştı.

Token için ivme, 23 Mart’ta Bittrex’te USDT-WAVES pazarının listelenmesiyle başlayan Duck Hunters’ın piyasaya sürülmesinden birkaç hafta önce artıyordu.

Bunu 24 Mart’ta Waves Enterprise’ın Ethereum (ETH) gibi halka açık blok zincirleri ile arayüz oluşturabilen hibrit ağların yaratılmasına odaklanma stratejisinin bir parçası olarak Singapur’a genişletileceği şeklindeki duyuru izledi.

Bütün bu faktörler koinin yükselmesindeki ana sebepler olarak karşımıza çıkıyor.

cointelegraph

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin