Bu 3 DeFi coine dikkat: Yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor olabilir
Bu 3 DeFi coine dikkat: Yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor olabilir

Bu 3 DeFi coine dikkat: Yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi coinleri 2023’un ilk birkaç haftasında kayda değer bir toparlanma yaşadı, ancak geçici bir konsolidasyon aşamasına girdi. Bununla birlikte, küçük bir geri çekilme veya yatay eğilim, yükseliş momentumunun geri kazanılması için faydalı olabilir. Bu nedenle, bugün Şubat ayında önemli ölçüde yükselebilecek ilk üç Defi coini inceleyeceğiz.

Avalanche (AVAX)

TradingView Chart

Kripto pazarındaki son toparlanmanın ortasında, AVAX fiyatı yuvarlanan bir taban modeli oluşturdu. Bu model oluşumunun kendisi, sürekli iyileşmenin bir işaretidir ve ilgilenen yatırımcılar için çeşitli giriş fırsatları sağlar.

27 Ocak’ta Avalanche fiyatı önemli bir toparlanmaya tanık oldu ve 200 günlük EMA’dan büyük bir kırılma yaşadı. Bu kırılma, yükseliş momentumunu yoğunlaştırarak alıcıya daha fazla toparlanma rallisine öncülük etmesi için geçerli bir temel sağlayabilir. İdeal yükseliş koşullarında, AVAX fiyatı kısa vadede 30 dolara ulaşabilir.

Uniswap (UNI)

TradingView Chart

13 Ocak’ta UNI kripto para fiyatı, uzun süredir devam eden trend çizgisinden yükseliş eğilimi gösterdi. Bununla birlikte, aşağı yönlü trend çizgisini geri kazandıktan sonra bile alıcılar, 6,91 dolarlık yerel dirençten güçlü bir ret ile karşılaşmaya devam ediyor.

Sonuç olarak, Uniswap trendi yana doğru kaydı ve kısa bir konsolidasyon aşaması yarattı. Bu yatay hareket, kripto para alıcılarının yükseliş ivmesini yenilemesi ve boğa koşusuna devam etmesi için bir şans olabilir.

RSI eğimi aşırı alım bölgesinden yükseldi, ancak orta hattın üzerinde seyrediyor. Bu nedenle, 7 doların üzerinde günlük bir mum kapanışı, fiyatları 7,8 dolar bariyerine çekebilecek bir yükseliş toparlanmasının yeniden başladığına işaret edebilir.

Kama modelinin teknik kurulumuna göre, kripto para fiyatı 12,5 dolar işaretine kadar sürekli bir iyileşme sağlayabilir.

Chainlink (LINK)

TradingView Chart

Son dokuz aydır, Chainlink kripto para fiyatı 9,41 dolardan 5,5 dolara kadar uzanan belirli bir aralıkta dalgalandı. Ayrıca, Chainlink fiyatı yukarıda belirtilen seviyelerden birkaç kez geri döndü, bu da yatırımcıların bu aralığa bağlı kaldığını gösteriyor.

Son toparlanmanın ortasında, LINK fiyatı 5,5 dolarlık destekten toparlandı ve 1 Ocak’tan bu yana %31,5 yükseldi. Yine de, bir giriş fırsatı arayan yatırımcılar, 9,4 dolarlık dirençten yükseliş koşusunu beklemelidir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin