Yatırımcılar dikkat! Bu altcoinler kısa vadede büyük potansiyel taşıyor!
Yatırımcılar dikkat! Bu altcoinler kısa vadede büyük potansiyel taşıyor!

Yatırımcılar dikkat! Bu altcoinler kısa vadede büyük potansiyel taşıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, Dogecoin ve Shiba Inu, ilk 20’den daha iyi performans göstererek sırasıyla %10,78, %14,77 ve %12,26’lık 24 saatlik pozitif bir değişim kaydederek önemli kazançlar kaydediyor. Cardano’nun yerel tokeni ADA geçen hafta %24,79 arttı ve şu anda 0,53 dolardan işlem görüyor. Cardano’nun Input-Output, Amerikan Ticaret Odası (AmCham) Moğolistan kurumuna katıldı ve bu olumlu bir gelişme. Bu hamle Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson tarafından da kabul edildi.

Bildirildiği gibi, Cardano DeFi ekosistemi de önceki hafta girişlerden yararlandı. En önemli kripto para birimleri DOGE ve SHIB geçtiğimiz hafta sırasıyla %23,41 ve %27 oranında artış yaşadı. DOGE ayrıca Dogecoin Core güncellemesi 1.14.6’nın gelecek sürümünü dört gözle bekliyor.

DOGE geliştiricisi Michi Lumin tarafından paylaşıldığı üzere, Dogecoin Core 1.14.6 sürümü yakında piyasaya sürülebilir. Güncelleme, önemli güvenlik güncellemelerini ve ağ verimliliğindeki değişiklikleri içermeyi amaçlıyor. Meme kripto para ayrıca, WhaleStats verilerine göre son 24 saat içinde balinalar tarafından satın alınan ilk 10 varlık arasında yer alıyor ve meme coin balınalar tarafından ciddi bir satın alma baskısıyla karşı karşıya kaldı.

Shiba Inu’nun fiyatı, sürekli artan bir toplulukta büyümeyi öngörüyor. Shiba Inu sahibi sayısı, WhaleStats verilerine göre şu anda 1.209.427’de artmaya devam ediyor. Shiba Inu ayrıca, şu anda 563.163,878 dolar değerinde SHIB’yi “hodl” eden ilk 100 ETH balinası için en büyük token olarak yer alıyor. En iyi 100 Shiba Inu balinası da ortalama SHIB bakiyelerini yaklaşık %31 oranında büyütmüştür.

Yatırımcılar “uzun vadeli bir çıkış” öngörüyor

Zincir içi analitik firması Santiment, Bitcoin fiyatında uzun vadeli bir kırılma öngörüyor. Lider kripto paranın fiyatı, 20 Temmuz’da 23.855 dolarlık gün içi en yüksek seviyelerine ulaştı ve art arda yükselen fiyatların üçüncü gününe zemin hazırladı.

Bu, Bitcoin fiyatı ile yakın bir ilişki sürdüren alternatif kripto para birimleri veya “altcoinler” için geçerli olabilir. Ayrıca, yatırımcı duyarlılığını ölçen Kripto Açgözlülük ve Korku Endeksi, “aşırı korku”dan “korkuya” geçerek iyileşme hissi gösterdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin