Bu altcoin'in fiyatı fırladı! Eski günlerine dönebilecek mi?
Bu altcoin'in fiyatı fırladı! Eski günlerine dönebilecek mi?

Bu altcoin’in fiyatı fırladı! Eski günlerine dönebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin düşüş trendinden çıktıkça Cardano fiyatı bir gecede çift haneli kazançlar kaydetti. Grayscale, dün Akıllı Sözleşme Platformu Ex-Ethereum fonunu duyurdu ve Cardano’ya en yüksek tahsisatı verdiğini açıkladı.

Analistler, son yükseliş trendinin uzun vadeli olabileceğine inanıyor. Cardano fiyatı, aylarca süren düşüş trendinden sonra önemli bir ivme kazandı. Analistler, altcoin’in yükseliş trendinin devam edeceğini tahmin ederek yükseliş tahminlerini paylaşıyorlar.

Cardano fiyatıyla ilgili önemli noktalar

  • Cardano fiyatı yükseliş trendine girdi, bir gecede %13 kazanç sağladı.
  • Cardano fiyatı 2022 yılına 1,50 dolardan başladı ve analistler 1 doları altcoin için önemli bir psikolojik seviye olarak görüyor.
  • Bir gecede gerçekleşen fiyat rallisinde Cardano 1 dolar seviyesini geçti ve yükseliş trendini sürdürdü.

Analistler, altcoin için aşağı yönlü bir görünüm öngördüler ancak Cardano fiyatının rallisine devam edeceğini öngörüyor. 23 Mart 2022’de Grayscale, yeni fonu Akıllı Sözleşme Platformu Ex-Ethereum Fonu’nun lansmanını duyurdu. Fon, yalnızca akıllı sözleşme platformlarında yerel tokenlerin fiyatına yatırılan ve değer elde eden ilk menkul kıymetlerden biri. Cardano, Grayscale’in yeni fonunda en yüksek tahsise sahip.

Yatırımcılar arasında yükseliş söylemini körükleyen bir diğer önemli gelişme, Plutus’un blok başına komut dosyası bellek birimlerini 62 milyona çıkaran son ağ yükseltmesi oldu. Cardano ağ yükseltmeleri, tarihsel olarak altcoin fiyatını olumlu yönde etkileyerek, borsalar arasında altcoin talebini artırdı.

Analistler, Cardano fiyat trendini değerlendirdi. ADA’nın 1 dolarlık kilit psikolojik engeli geçtikten sonra yükseliş trendini koruyacağını tahmin etti. Ünlü bir kripto analisti ve yatırımcısı olan @Phoenix_Ash3s, Cardano’nun fiyat yapısının boğaları desteklediğine inanıyor.

Analistler Cardano’nun bir ayı tuzağını tetiklediğine ve altcoinin devam eden yükseliş trendinde 1,36 dolara ulaşabileceğine inanıyor. Analistler, Cardano üzerinde 0,96 dolar seviyesinin yakınında satış baskısı görmeyi bekliyor; ancak, momentuma bağlı olarak sürmeyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin