featured

Yeni gelişmelere rağmen bu altcoin’in fiyatı düşüşe devam ediyor! Umut var mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Anchor (ANC) bu hafta en çok kaybedenlerden bir tanesi oldu. Bir yanda ekosistemin büyümesi, diğer yanda fiyatlarda bir haftalık düşüş görülmesi nadirdir. Ancak ANC token’ınında durum tam da böyle oldu.

ANC fiyatı neden düşüyor?

ANC, son 7 gün içinde %32,72 oranında değer kaybederek bu hafta en çok düşüş yaşayanlardan altcoin’lerden bir tanesi oldu. Bu düşüş hareketi, çoğunlukla piyasadaki genel hissiyat sebebiyle de olsa; yatırımcıların güvenini sarsamaya yetti. Altcoin, sadece 11 Nisan tarihinde %20,29 oranında düşüş kaydetti. Bu da tek bir gün için oldukça yüksek bir değer.

Altcoin ANC grafik

Büyük oranlarda düşüş yaşanmasına rağmen ağda bulunan toplam değer, son birkaç günde önemli bir artış kaydetti. Bunun en önemli nedeni, Terra ve Polkadot’un merkezi olmayan stabilcoin alanını artırmak için Acala ile ortak yapması.

Acala, Acala ve Kusama ekosistemindeki TerraUSD (UST) stablecoin’i için gizli borçlanma talebini ortaya çıkaracak. Ayrıca Liquid DOT (LDOT) ve Liquid KSM (LKSM)  Anchor aracılığı ile teminat seçeneklerini genişletecek.

Acala, USD’yi aynı amaç için nasıl kullanacaklarını şu sözlerle açıkladı:

Acala & Anchor aUSD (Polkadot ve Kusama’nın yerel merkezi olmayan stablecoin’i) ve Acala’da UST için derin likidite havuzları kuracak. Ayrıca UST kullanıcıları için Polkadot ekosistemine bir geçit görevi görecek.

Böylece ortaklık, Terra ve Polkadot ekosistemlerini merkezi olmayan parayı kitlelere ulaştırmak için birleştirme aşamasında önemli bir yerde duruyor. Aynı zamanda kullanıcılara daha fazla likidite ve getiri fırsatlarına da erişim sağlıyor.

Ek olarak, protokolün yerel token’ı olan ANC, bu hafta Crypto.com’da listelendi.

Ancak ne olursa olsun, ANC altcoin’i önemli bir yatırım getirisi kaydedemediği gibi büyük oranlarda da değer kaybetti.

Kredi piyasalarında protokolün ürettiği gelirin, Luna Foundation Guard tarafından yakın zamanda 450 milyon dolar ile yenilendiği göz önüne alındığında, protokolün geleceği için endişe yaratan tutarlı bir düşüş olduğu görülüyor.

Bu aynı zamanda, bir ay içinde 6 milyar dolardan 10 milyar dolara yükselen mevduat ve borçlanma arasındaki artan farkla da doğrulanıyor. Bu nedenle daha geniş bir ölçekte, altcoin için işler gerçekten iyiye gitmiyor gibi görünüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin