featured

Bu altcoin’e yatırım yapmak için Mart 2022 doğru bir zaman olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası çalkantılı günler geçiriyorken yatırımcılar satın alınabilecek yeni altcoin’ler arıyorlar. Altcoin’lerden bir tanesi olan NULS, rekor seviyelerden düştü. NULS için mevcut destek noktası 0,30 dolarda bulunuyor.

NULS bu yazının yazıldığı sırada tüm zamanların en yüksek seviyesinden %80’den fazla bir düşüşle işlem görüyor. Kripto para biriminin teknik analizine göre ayı piyasasında kalmaya devam edecek gibi.

Açık kaynaklı topluluk blockchain’i projesi

NULS, özelleştirilebilir modüller ve zincirler arası çalışabilirlik sağlayan modüler tabanlı mimariye sahip küresel bir açık kaynaklı topluluk blockchain’i projesidir.

Mevcut blockchain’lerin performansı sınırlıdır ve gerçek dünyadaki kullanım durumlarını çözme talebi daha belirgin hale gelmektedir.

Halihazırda var olan birçok blockchain, seçici olarak çözdüğü sorunlara odaklanmış durumdayken, NULS çok çeşitli işletmelerin ihtiyaçlarını rahatça karşılayabilir ve temel protokolü tehdit etmeden geliştirmeleri kolayca halledebilir. NULS ekibi bu konuda şu sözleri söylediler:

Yetenekli blockchain geliştiricilerinin olmaması, var olmaya devam edecek ve bunkar endüstrinin büyümesini engelleyen unsurlardır. NULS, geliştiricilere, işletmelere ve projenin destekçilerine fayda sağlayan bir ekosistem oluşturma hedefiyle bu sorunun çözümü olacaktır.

NULS; geliştiriciler için akıcı, uygun maliyetli, zaman kazandıran çözümler sunar ve onları pazar lideri bir ürün geliştirmeleri için güçlendirir.

Geliştiricilerin uygulamalarını oluşturmak için blockchain uzmanı olmaları gerekmez. NULS ile çok daha hızlı gelişebilir ve ölçeklenebilirler.

NULS’nin mikro hizmet katmanı tasarımı, geliştiricilerin her şey için hızla modüller oluşturmasını ve yan zincirlerini gereksinimlerine uyacak şekilde özelleştirmesini kolaylaştırır.

NULS Vakfı, ekosistemin işbirliğini ve başarısını sağlarken, NULS’nin topluluk odaklı bir proje olduğunu belirtmek önemlidir.

Bu projenin yardımcı program token’ı da NULS adına sahiptir. Bu tokeb yalnızca bir değer deposundan daha fazlasıdır. Ayrıca düğümler kurmak, token’lar oluşturmak, işlem ücretlerini ödemek, madencileri ödüllendirmek ve oy vermek için de kullanılabilir.

Kullanıcılar, bu platformdaki birçok projede NULS hissesi alabilir veya çapraz zincir teknolojisi aracılığıyla daha fazla NULS veya NVT kazanmak için pay alabilir.

Bu proje sürekli olarak yeni özellikler üzerinde çalışıyor ve birçok önemli proje şimdiden NULS ile işbirliği yaptı. En popüler olanları BitMart Labs, Waterdrop Capital, Chain Capital, IBG ve Ulysses Capital’dir.

Altcoin fiyatı için teknik analiz

Teknik olarak bakıldığında, NULS ayı piyasasında kalmaya devam ediyor. Ancak mevcut fiyat seviyesi ödediğinizin değerini temsil ediyor. Bu yüzden belki de şimdi iyi bir giriş noktası bulmak için iyi bir zaman olabilir.

altcoin NULS

Eğer fiyat 0,50 dolar seviyesinin üzerine çıkmayı başarırsa, bu kripto para birimine yatırım yapmak için bir sinyal olur. Buradan sonraki fiyat hedefi ise 0,60 dolar veya daha da yukarısı olabilir.

Altcoin için mevcut destek seviyesi 0,30 dolarda bulunuyor. Eğer fiyat bunun altına düşerse altcoin’in fiyatı 0,20 dolara kadar gerileyebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin